Man pašai savas cigaretes - vārdi

About vārdi

Previous Entry vārdi30. Apr 2003 @ 08:17 Next Entry
Ja kādu vārdu pēc kārtas atkārto vairāk par 10 reizēm, tas pārvēršas dīvainā burtu kombinācijā. Sajūta tāda, it kā tas zaudētu jebkādu nozīmi. Tā pat kā tie vārdi, kuri ar kādu dīvainu cerību atkārtoti vairākus gadus un vienlaga nav sadzirdēti, kļūst par tukšu skaņu un pēc tam par klusumu.
(Un Tu?)
From:[info]aga
Date: 30. Aprīlis 2003 - 09:20
(Link)
Kaut kad bērnībā sabijos no vārda "kaķis". Tik ilgi viņu atkārtoju, ka aizmirsu, ko tas nozīmē un sadzirdēju tikai kā tādu baisu skaņu savirknējumu. Un māmiņa ar sabijās, ka bērns buras vai arī cenšas sevi nohipnotizēt.
From:[info]fau
Date: 30. Aprīlis 2003 - 09:48
(Link)
kaķiskaķiskaķiskaķiskaķiskaķiskaķiskaķiskaķiskaķiskaķiskaķiskaķis šādi atkārtojot beigās jau sanāk nevis kaķis, bet gan iskaķ, skaķi vai ķiska galu galā. Tā mēs nojaucam savas asociācijas vārdam kaķis, bet gan iegūstam nesakarīgu burtu savienojumu. Nu kautkā tā :)
From:[info]aga
Date: 30. Aprīlis 2003 - 10:09
(Link)
Un tad ir tāda sajūta, it kā es karātos ar galvu uz leju un redzētu visu to pašu, ko vienmēr, bet kaut kā savādāk un pa jaunam.
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 30. Aprīlis 2003 - 11:06
(Link)
mīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlumīlu
dzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīvedzīvedzīevdzīve

tam ir kāda jēga?
From:(Anonymous)
Date: 30. Aprīlis 2003 - 12:10
(Link)
Doma te noslīkst vārdos :(
From:[info]aga
Date: 30. Aprīlis 2003 - 12:13
(Link)
No fenomenoloģijas viedokļa - ir jēga. Pārdzīvojums, ko dod manipulācijas ar parādību, nozīmes deformācija vai pilnīga nomaiņa. Un nav sāpīgi, atšķirībā no domas par mūžam domātiem un teiktiem, bet nesadzirdētiem vai nesaprastiem / savādāk saprastiem vārdiem.
From:(Anonymous)
Date: 30. Aprīlis 2003 - 12:28
(Link)
Cik saprotu tu sheit runaa par vaardu "kakkis" ;) k.
From:[info]aga
Date: 30. Aprīlis 2003 - 12:32
(Link)
Vairāk gan par Mayas posta beigu daļu :)
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 30. Aprīlis 2003 - 12:46
(Link)
Kā man riebjas fenomenoloģija un kūļi un celms un huserls ....

bet neņem galvā, jo manā galvā šobrīd pudele šampanieša ar saldētām zemebēm
From:(Anonymous)
Date: 30. Aprīlis 2003 - 13:05
(Link)
kur dabūji?
From:(Anonymous)
Date: 30. Aprīlis 2003 - 13:05
(Link)
slīcini domas zemenēs?
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 30. Aprīlis 2003 - 13:08
(Link)
kur dabūju?

darba vietas ledusskapī...6 pudeles šampja un 3 paciņas saldētu zemeņu. maizes nebija. bija čipši. un Prāta vētra uz jumta, kurus "Enģeļi" filmēja Eirovīzijas klipam...tjipa "Lec".."bet man vienalga...čiekuri" un "spogulīt spogulīt..."
From:(Anonymous)
Date: 30. Aprīlis 2003 - 13:13
(Link)
leclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecvlecleclecleclecvlecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclecleclec!
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 30. Aprīlis 2003 - 13:17
(Link)
ja? 4 stāvs...
From:(Anonymous)
Date: 30. Aprīlis 2003 - 13:20
(Link)
tad nelec :)
[User Picture Icon]
From:[info]smejmoon
Date: 30. Aprīlis 2003 - 17:59
(Link)
(
fenomenoloģijas viedoklis
oficiālais viedoklis
nav viedokļa
kā man šķebina as. prof. kuriem nav viedokļa jautājumā, par kuru tie pasniedz kursus.
un tas netiek atzīts.
)
(Un Tu?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba