Man pašai savas cigaretes - eksperimenti 4

About eksperimenti 4

Previous Entry eksperimenti 429. Apr 2003 @ 18:30 Next Entry
Bet suns tikai smējās un turpinaaja domaat .. "Tomeer ir gruuti dabuut atbildi no tiem kuri tikai lasa..., varbuut vinnu pashlaik nemaz nav klaat"

Ezis mazliet sarauca purniņu. Ūsas īsti nesaprata, kas viņām tagad būtu jādara, tāpēc katra aizskrēja uz savu pusi. Ezis mazliet satraucās - vai man tagad būtu jālasa kopā izklīdušās ūsas? Nu tās, kuras pašlaik nemaz nav klāt, jo ir izkritušas čūsku cīņās, pazudušas skujoties vai vēl nemaz nav izaugušas...

Vai man ir jāaiziet? - viņš skatījās Saulē..

nee. turpini. atbildēja Sun.

Turpināt ko? - nesaprata ezis

Būt par mayu - atbildēja tas, kurš sēdēja tukšuma malā

O.........nočukstēja ezis un pēc tam piebild .............m

Mayas skatiens pieskārās dzeltenajam bunbulim zilajā šķīvī (vai apaļās lietas ir dziļdomīgākas par kantanajām? :D) un izdzēra pēdējo riekstu kafijas malku. Diena bija sadegusi. Rīt vajadzēs jaunu malku.

post entry.

Parādiet lūdzu, kur ir exit? :))
(Un Tu?)
From:[info]teeja
Date: 29. Aprīlis 2003 - 18:48
(Link)
piesvilušās saules melnie stari spoguļojās sarkanās (vai tā bija sarkana?) krūzītes virsmā. tā veidoja izliektu spoguli un 60 grādu lauzumā iespīdēja mayai sejā. maya sajuta vieglu deguma smaku un gandrīz mazliet sarauca purniņu. tad, atcerējusies ezi, iesmējās.

kafijas paliekas krūzītes dibenā aizplūda, sajaukušās ar aukstu, nedaudz hlorētu ūdeni. ļaušu, lai upe mani nes, teica maya, un aizplūda, sajaukusies ar sadegušās dienas oglēm.
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 30. Aprīlis 2003 - 08:52
(Link)
Un peldeja Maya starp pussadegusho dienu līķiem, sarkano sari stērbelēm un mazliet iepuvušu ziedu vītnēm...upe viņu nesa un tās krastos dega vēl daudzi sārti...
(Un Tu?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba