Man pašai savas cigaretes - par to pašu

About par to pašu

Previous Entry par to pašu8. Okt 2003 @ 09:55 Next Entry
Bija tā. Mēs braucām ar lielu pelēku kuģi. Pārāk lielu tiem 8 - 10 cilvēkiem, kas bija mūsu komandā. Un tomēr visi zināja savas vietas un savus darbus, un kuģis peldēja kā ieeļļots - tiešā un pārnestā nozīmē. Viņa pelēkie sāni brīžiem eļļaini mirdzēja un ūdens, kas bija mūsu ceļš, arī tumši pelēki vizuļoja un bija biezs. Tā bija plata un rāma upe, kuras krastus es nespēju saskatīt. Mūsu ekspedīcija meklēja izeju un šķita, ka esam to atraduši. Viss kļuva gaišāks un priekšā pavīdēja zils okeāns. Tajā brīdī es sapratu, ka tālāk notiks kā filmās - ūdenskrituma dunoņa un lidojums ar kuģi no tūkstošiem metru liela augstuma.
Tad es teicu viņam - lecam! Un mēs lēcām. Pēdējā brīdī. Kuģis gāzās ūdens straumēs un pazuda. Bet mēs atjēdzāmies uz pavisam šauras zemes strēmeles. Tik šauras, ka nostāvēt varēja tikai uz vienas kājas - vienā pusē ūdenskritums, bet otrā stāva krauja, kura beidzās smilšainā pludmalē ar dzidri zilu un mierīgi viļņojošos okeānu. Ilgi tā stāvēt nevarēja. Es apgūlos balansējot uz šaurās strēmeles un viņš uzgūlās virsū, jo vairāk vietas tur nebija. Strauji satumsa un bija skaidrs, ka tumsā mēs pa krauju nenokāpsim. Elpu ievilkt bija grūti, es skatījos uz pludmali un kā pa to aiziet trīs cilvēki. Viens no viņiem nesa čellu.
(Un Tu?)
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 8. Oktobris 2003 - 10:12
(Link)
Šitajā vietā, liekas, esmu bijis. Man palīdzēja viena no tām oranžajām civilās aizsardzības aptieciņām, kas nezin kāpēc tur mētājās (nu tās, ko ik pa laikam vēl bērni vai bomži atrod un mēģina apdolbīties). Man gan uz viena no kuģīšiem bija arī vampīri. Un antīki krēsli, kuri, ja tos iesvieda ūdenī, paši lēca atpakaļ uz klāja :)
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 8. Oktobris 2003 - 11:01
(Link)
reizēm gribas izdot kopīgo sapņu ceļojumu almanahu - ar kartēm un vietu aprakstiem kā arī padomiem, ko kurā vietā darīt, kur var dabūt lētāko un garšīgāko kafiju, kas kurā sapņu vietā obligāti jāredz un no kā jābaidās..:))
ja es būtu zinājusi par tām aptieciņām, gan jau viņas tur arī uzrastos..:))
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 8. Oktobris 2003 - 10:53
(Link)
Tomēr skaists sapnis.
[User Picture Icon]
From:[info]mazeltov
Date: 8. Oktobris 2003 - 12:15
(Link)
njā. man jau bišk iegriež dvēs'lē, ka es tādus sapņus neredzu. viens gan bija tāds kruts-kā es kopā ar krūzu no santabarbaras (seriāls tāc, moš ir vēl šobaltdien)pa kāpostlauku atšaudījos no bandītiem.
From:(Anonymous)
Date: 8. Oktobris 2003 - 13:11

(po)beda

(Link)
nez vai tajaa chelaa nebija veneera marmoraa balta jo kalta?
/krums
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 8. Oktobris 2003 - 13:18

Re: (po)beda

(Link)
nē, tas bija kāda cita sapnī, tikai neatceros kura..
From:(Anonymous)
Date: 8. Oktobris 2003 - 13:57

Re: (po)beda

(Link)
neuztraucies. TOS sapnjus parasati atceras ciTOS sapnjos.
/krums
From:[info]vissviens
Date: 8. Oktobris 2003 - 14:14
(Link)
superjauks sapnis. man arī iekšā tup neliels skaudiens par to, ka tik skaistus sapņus neredzu. pagājušajā naktī, piemēram, sapņoju, ka man ir sakars ar apm. 45 gadīgu sievieti. fui.
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 8. Oktobris 2003 - 14:22
(Link)
:)))))))))

par ko "fui"??????
(Un Tu?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba