Man pašai savas cigaretes - Komentāri

About Komentāri
3. Decembris 2006 - 16:20
1) kur tā ideja par Moniku Zīli un Reini Tukišu ir pačabējusi un kāpēc?
2) Kāpēc vietas nevar mainīt, jo esošās vairs neatbilst kritērijam par vietām, kur proza netiek lasīta...ir taču vēl dažādas publiskās telpas - slimnīcas, lielveikali, policijas iecirkņi, poliklīnikas, pašvaldību iestāžu gaiteņi..u.t.t :)?
3) vē man liekas, ka festiivāla idejai īsti neatbilst žūrija, kuras loma man šai pasākumā, vienmēr likusies apšaubāma, jo rada kaut kādus nemitīgus pārpratumus attiecībā uz to, kas tad galu galā notiek - sprints pēc balvas vai simpozijs ar citiem brīvdomātājiem. :))
4)un jā...ņemot vērā to, ka brīvi pieteikties uz pasākumu nav iespējams (vai arī es kaut ko jaucu), valdošo tembru, intonācijas un domu par to, kas ir latviešu proza tomēr nosaka pasākuma organizētāji. tas, protams, ir kaut kāds kvalitātes garants,bet tai pat laikā viss kļūst ļoti prognozējams, jo katram, kurš Tevis pieminētajā laivā ir iesēdies, kaut kādā ziņā, ir arī pavisam konkrēta loma, ko viņš Latvijas literatūrā spēlē. :)
un tad gadās, kad autori atnāk sevi atspēlēt un teksts paliek kaut kur otrā plānā.
bet vispār tā sajūta, kas ir publikā, man vienmēr ļoti ir patikusi...un tie ir bijuši svētki, tāpēc baigi žēl, ka šogad man to nav. :)
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba