|
| 19. Nov 2006 @ 17:18 |
---|
From: | tots |
Date: |
19. Novembris 2006 - 19:47 |
|
|
|
(Link) |
|
nuuu - spriezhot pēc apraksta tam visam vajadzētu garšot ideāli, galvenā gliemezhu inde slēpjas tamā ko šamie ir apēduši, tamdēļ svaigos, dzīvus vēl esam, atēdina miltos, lai šamie, atvainojiet, izdirš to draņķi, tapēc Tevējiem saldētajiem nu bij pavisam nevainīgiem jābūt, parasti tie jau ir attīrīšanos veikuši, un vēl labi atlaidināti.. mmmm prīmā
|
From: | maya |
Date: |
19. Novembris 2006 - 19:55 |
|
|
|
(Link) |
|
nu...tie mani saldeetie bija juuras gliemji. nevaru iedomaaties, kaa shos ateedina miltos. :)))
|
From: | maya |
Date: |
19. Novembris 2006 - 19:59 |
|
|
|
(Link) |
|
mmm...bet maizīte sameerceeta tajaa siera/vīna/gliemju buljonaa ar citronpipariem patieshaam garshoja lieliski. ... gliemjiem arii nebija nevainas..vieniigi vinju bija par daudz. starp citu..to par riteni neesmu aizmirsusi. :)
From: | tots |
Date: |
19. Novembris 2006 - 21:42 |
|
|
|
(Link) |
|
es jau domāj, ka Tu vīngliemežus smeķē iekšā, bet nu Mīdijām un cietiem gliemj iz jūras veidīgajiem ar ne vains.. oo vīnsiebuljoninš :]] .. nekas nav aizmirsts
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |