Man pašai savas cigaretes - vai jāņos ar kas jautrs kādreiz gadījies?

About vai jāņos ar kas jautrs kādreiz gadījies?

Previous Entry vai jāņos ar kas jautrs kādreiz gadījies?22. Maijs 2003 @ 15:22 Next Entry
Vai kādam nav kāds jautrs Jāņu stāsts padomā, ko varētu pārvērst mazā multenītē?
(Un Tu?)
From:[info]buks
Date: 22. Maijs 2003 - 15:54

(Link)
Man ir Aizdomas, ka RTU 80. gadu studentu jautrie Jaanju staasti beerniem gluzhi nederees. ;)
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 22. Maijs 2003 - 15:59
(Link)
Stāsti!

Bērniem nerādīsim...
From:[info]unpy
Date: 22. Maijs 2003 - 16:25

hmmm...

(Link)
:))))hmmm...a kas man par to buus???:))))
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 22. Maijs 2003 - 16:28

Re: hmmm...

(Link)
nekas..pilnīgi nekas...stāsti droši!
From:[info]unpy
Date: 22. Maijs 2003 - 16:35

Re: hmmm...

(Link)
iisi nesanaaks:)))un padomaaju - galu galaa...tas kas man shkjiet jautri, Lielai Daljai cilveeku var likties...labi, ja mulkjiigi:)))un multfilmas tak ir domaatas Plashaam Masaam:)))
From:[info]crazyking
Date: 22. Maijs 2003 - 20:22
(Link)
Es tik atceros ka mees buutu mieriigi ar gimeni tupeejushi maajaas, bet tad atliida 12 cieminji, tantes viirs piedzeeraas un lamaajaas ar suni... Jautri...
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 22. Maijs 2003 - 20:40

ideja piefiksēta

(Link)
paldies..:)
From:[info]teeja
Date: 23. Maijs 2003 - 14:07
(Link)
ai. es tev varu vienu pusaudzisku piedziivojumu pastaastiit, no gadiem kad veel biju kaa govs no kjeedes noraavusies.

Jaanji Bauskaa. Es- ar draudzeneem, pirmo reizi riktiigi piedzeeraamies. R.Paula zinjgju festivaala UMPAPAPAAA fonaa. Iepazinos ar kravas mashiinas shoferiiti, kas mani spieda pie spalvainas kruuts dejojot, peec tam paveda malaa un izvilka shnjabi no azotes un plastmasas glaaziites, bet es ar spiidoshaam aciim pasaucu draudzenes, shis samulsa, bet deva shiim ar dzert, beigaas iesila un atplauka labdariibaa, un prasiija, vai eest negribam, mees sakam - gribam, bet labaak piipeet, jo taadaa vecumaa jau cigaretes svariigaakas par visu , un tad shis nopirka mums BOND, kas muusu aprindaas skaitiijaas pilniigs meesls, un mees vinju apsmeejaam, un vinjsh samulsa un nopirka veel spekja piiraagus. izdzeeraam shnjabiiti, un shis atkal gribeeja spiest mani pie kruuts, bet mees kaut kaadai mashiinai pa apakshu aizbeegaam, un tad iepazinaamies ar puisi no 1.gimnaazijas, un es shim savaa viira duushaa prasu: negribi mani preceet un shis apmulsa, jo bija loti nopietns. bet iegaajaam kruumos un tad viena drushka teeloja maaciitaaju un otra liigavas maasu un notika lauliibu ceremonija, un es smeejos un punjkjojos gar zemi krizdama, bet shis staaveeja druums un kluss man pie rokas un nezinaaja, ko dariit. peec tam aizbeegaam arii no taa, un iekaapaam mikrinjaa, es saaku skalji staastiit visiem kaut ko par zobu tiiriishanu vampiiriem un pati drausmiigi smeejos un kliedzu(taada kondiicija bij), un muus izmeta taadeelj no mikrinja un tad gaajaam 10 km uz maaju guleet, pa celjam es vairaakas reizes iekritu graavii jo nevareeju paiet un 100 m noraapoju njirgdama un vaartiidamaas pa shoseju.

nu taads nu staastinjsh, sanaaks laba multeniite? :))) vispaar drausmiigi, bet tu gribeeji sizhetinju.

veel atceros ka pavisam siika, ap 6 g, ar draudziņu gaajaam nost no ugunskura tumsā papardes ziedu mekleet, un shis atrada rasaspodus un viigriezes paaparžpudura viducī un sarāva, un gājām atpakaļ un iznācām no tumsas rokās sadevušies un teicām: bijām papardes ziedu meklēt un ATRADĀM, un iedzērušais pieaugušo bars pa apli padeva tālāk ko mēs esam teikuši un laida visi drausmīgu ņirdzienu vaļā, un es domāju, ka visi smejas tāpēc, ka tas bija rasaspoda zieds, ko jau pazinu agrāk.

jā, šis laikam jaukāks.
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 23. Maijs 2003 - 23:25
(Link)
Vareni! te jau iisfilma sanaaktu :)) tikai zheel, ka man cits uzdevums :)
(Un Tu?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba