es un citi zvēri - [entries|archive|friends|userinfo]
mat.

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 20th, 2003|11:25 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sasodīta nakts, kam sekoja sasodīts rīts ... slikti, jā bija slikti... vēl paspēju likt satraukties citiem vai pareizāk sakot - kādam, taču apzināties, ka tu rūpi, ka kādam tu no tiesas rūpi, ka kāds tevi mīl, lai arī kā būtu...tas neticās un tad parādās jautājumi - kādēļ, kādēļ, lai mani kāc mīlētu? nu ko, maza, stulba galvele :)

Es negribēju neko...varbūt tumsu, klusumu...atbrīvoties no nelabumu, bet tagad ja jautātu - ko tu vēlies? Es laikam teiktu - spārnus, tas ir daudz, bet man gribās lidot!
linkm?

Comments:
[User Picture]
From:[info]kazis
Date:August 21st, 2003 - 01:11 pm
(Link)
es sniedzos peec spaarniem otraa bezdibenja pusee, bet man pasliideeja kaaja un tagad es kautkur kriitu... nezinu wai kaac mani izglaabs, wai wismaz gribees izglaabt... neizdari kljuudu kaadu es izdariiju... riskee dabuut spaarnus, bet no saakuma paarliecinies, ka kaads tewi droshina ar miilestiibas stiigaam...
[User Picture]
From:[info]matilde
Date:August 21st, 2003 - 06:39 pm
(Link)
Jā, pastāv iespēja nokrist...nokrist vēl nepaceļoties, kā arī nokrist pēc pacelšanās un sāpīgāk vajadzētu būt otrajā gadījumā...lielāks kritiens, lielāks pārdzīvojums, bet es negribu domāt par krišanu...bet gan par lidošanu!:)Un es jūtu, ka ir arī tās stīgas, ir...jā, ir!
[User Picture]
From:[info]kazis
Date:August 21st, 2003 - 06:22 pm

btw...

(Link)
Laikam jau aizmirsu tewi apsweikt waardadienaa! Taapeec kaut wai weelaak! DAUDZ LAIMES TEW TAWAA (skaistaa vaarda) WAARDA DIENAA! Eh, ja man buutu melna or tumshi, tumshi sarkana roze...es newilcinaatos aizietu pie tewis un kaut wai anoniimi noliktu pie durwiim... (pirmz tam gan uzzinot kur tieshu tu dziiwo :P)
[User Picture]
From:[info]matilde
Date:August 21st, 2003 - 06:52 pm

Re: btw...

(Link)
Mīļi, no tiesas :P un es labrāt saņemtu tādu rozi, ehz... paldies,paldies par vārdiem un domām :)

/smaids
[User Picture]
From:[info]kazis
Date:August 22nd, 2003 - 11:42 am
(Link)
man priex, ka tew patika wismaz doma..... eh, zheel ka man nebija taada roze...

/friendly smile*