Piezīmes

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Friday, September 4th, 2009
11:31p
Šodien tāds ūber labs vakara noslēgums.

Tātad, ārā, kā daži varbūt ir pamanījuši, pie debesīm pa naktīm tagad ir spīdīgā bumba - aļa pilnmēness. Ko var darīt pilnmēnesī?
Pilnīgi pareizi, pilnmēnesī var braukt medīt mežacūkas, kuras tad var puslīdz labi saskatīt. Tā nu arī tika nolemts, vajag braukt medīt mežacūkas. Tā nu arī ar kolēģi aizbraucām, pasēdēt katrs savā vietā. Vakars jau foršs - silts, odi gandrīz nemaz nav, labi kādus 4 pa visu vakaru nositu, bet īpaši vairāk arī nebija, nekādi citi kukaiņi arī virsū nebrūk, atliek vien sēdēt un gaidīt. Kam sēdēt, kas var arī nedaudz pagulēt, ja jau kaut kas atnāks, tad tāpat varēs dzirdēt. Tā nu mierīgi atpūšos, kad ap deviņiem dzirdu šāvienu. Uzreiz ir skaidrs, ka šodien mājās varēs braukt ar gaļu, kolēģis jau šauj parasti precīzi. Nu pēc vēl kāda laika ir arī zvans, pēc vēl kāda mani arī savāc. Tad nu vēl turpat mežā tiek veikta pirmapstrāde un var braukt mājās.

Un tagad ir tāds ūber labs noskaņojums. Vakars ir pavadīts godam, ir arī nedaudz pastrādāts. Jā, vēl pa vidu varēja pavērot, kā pilnmēness spīd, kas arī izskatās labi.
Tagad vēl delikatesi vajadzētu uzēst un iet gulēt.

(comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba