Piezīmes

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Monday, August 31st, 2009
10:36p
Vakar sanāca kaut kā redzēt svētdienas panorāmu. Tad nu vienā brīdī demonstrēja aptaujas rezultātus par cilvēku uzticību/neuzticību informācijas avotiem par Latvijas ekonomikas prognozēm, alternatīvi var skatīt apollo.
Tas, ka cilvēki neuzticas kādam nekādu izbrīnu neradīja. Bet es īsti nesaprotu, kā var tik daudz cilvēku uzticēties kaut kādiem vietējiem ekspertiem un ekonomistiem. Es tiešām nezinu, cik pavisam ir tādi top klases eksperti pie mums Latvijā, lai kādam no tiem varētu tā nešaubīgi uzticēties. Laikam jau kaut kam ir jātic, un aļa ekspertam jau ticēt šādā laikā ir vienīgā izeja. Vienīgi to ekspertu viedokli jau tāpat demonstrē radio, televīzijā vai kaut vai internetā. Līdz ar to, ekspertus tāpat izvēlas žurnālisti, a žurnālista sejēgu par to, kurš patiešām ir īsts eksperts jau var stipri apšaubīt. Tjipa, šitais baigi gudri kaut ko runā, kaut ko saprotu, bet nu ne visu, ieņem arī kaut kādu ekspertam puslīdz pieņemamu amatu un ir sabiedrībā zināms, tad varam uzaicināt :D
Vēl paliek starptautiskie laikraksti, kuriem in general var uzticēties, bet paliek jautājums - cik nopietni viņi saprot vietējo kūltūru un pārējās nianses, kas to visu ietekmē, piemēram, ka ir pietiekami liela daļa iedzīvotāju, kuriem valsts ir pa pusei pie kājas, redz valsts viņiem pietiekami nepalīdz, tāpēc jāmeklē labāka valsts.

(5 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba