Piezīmes

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Friday, June 5th, 2009
7:43p
Veiksmīgi aizstāvēju savu darbu un saņēmu minimāli vēlamo atzīmi, komisija ietaupīja man un sev laiku, un apelācijā nebūs jātiekas :D
Patiesībā ir tāda gandarījuma sajūta, ka pietiekami ilgu laiku ar šo darbu nocīnijos un arī kaut kas nedaudz sanāca. Grūti jau spriest cik tas nedaudz ir daudz vai maz. Toties es tagad viennozīmīgi saprotu, kas ir būt veiksmīgam nodarbojoties ar zinātniskām lietām. Reizēm veiksme vai spēja paskaties pavisam dīvainu variantu dod daudz vairāk nekā nemitīga analītiska domāšana.

Patika arī vadītāja teksts par to, ka viņam ir pirmais gadījums, kad kāds jau pusotru gadu pirms tam nāk un sāk nodarboties ar maģistra darba tēmu. Ja tas nebūtu bijis pusotru gadu atpakaļ, tad diez vai es būtu sataisījis tur kaut ko patiešām prātīgu. Nu jā, toties man bija back-up variants ar diezgan garentētu 10, ja nekas līdz maģistra darba pieteikšanai nebūtu sanācis.
Tā ka tagad atliek pēc mēneša sagadīt savu sarkano diplomu! :)

(10 comments |comment on this)

8:38p
Ja dzertu, tad šodien varētu iet iedzert. Tagad vien atliek apmierināties ar saldumiem :D

Kādam nav vēlme rīt vai parīt izdarīt kaut ko interesantu. Šobrīd es būtu gatavs for fun kaut ko padarīt.

(2 comments |comment on this)

11:12p
Būtu rīt saulaina diena, tad varētu atrast kādu puslīdz klaju vietu un gulēt un skatīties debesīs. Ja vēl būtu vēl kāds, kam varētu tā patikt skatīties debesīs, tad būtu pavisam labi.
Guli, skaties debesīs un ļauj prātam lidot.

Liekas, ka tā varētu būt reāla atpūta.

(1 comment |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba