Piezīmes

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Thursday, April 30th, 2009
9:04a
Šodien patika LNT rīta raidījuma diskusijā, kurā piedalījās Ārgalis(TP) un Kristovskis(PS). Diskusijas ievads precīzi raksturoja LV politiķus - šodien pie mums piedalās divi bijušie TB/LNNK pārstāvji. Vai tik pie mums nevajadzētu ieviest likumu, ka katrs var pieņemt tikai vienas partijas pilsonību un savā dzīves laikā to vairāk nevar mainīt?

(comment on this)

3:04p
Šodien iegādājāmies goša krāsas, lai darbā var uzkrāsot kādu iedvesmojošu plakātu, ko pielikt pie sienas. Nākamnedēļ vajadzēs kaut ko uzķēpāt.

(2 comments |comment on this)

11:46p
Šodien noslēdzu bebru medību sezonu. Līdz augustam būs jāliek šitiem miers, lai grauž pa vasaru kokus un uztur ūdenslīmeni.
Bet nu jā, vakarā nākot pa stigu ārā sanāca ieraudzīt arī vispirms vienu mazāku alni, tad pēkšņi skatos, ka daudz tuvāk jau kaut kas mazs un pelēcīgi balts parādās uz stigas. Krēsla jau ir un skatos, ka tas varbūt varētu būt jenotsuns, kuru jau nu vajadzētu mēģināt nošaut, ātri lieku iekšā patronas un lēnā solī dodos tā virzienā. Pa vidam vēl uz stigas iznāk otrs, lielāks, alnis, kas pamana, laikam, mani un tomēr aiziet atpakaļ, bet mazais alnis pārāk traucēts vēl neliekas. Toties mans mērķis ir arī pamanījis aļņus un tomēr apgriežas un nāk manā virzienā, bet nu te jau ir skaidrs, ka tas tomēr ir āpsis. Baltā strīpa pāri purnam viennozīmīgi to identificē. Tā nu atliek vien notēmēt un domās nospiest gaili, un āpsis ir ieguvis vēl vienu papildus dzīvību. Vēl kādu gabalu paejot uz priekšu arī alnis izdzird kā nokrakšķ zars, uz kura esmu uzkāpis un dodas prom. Tā ka interesants vakara noslēgums.

(comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba