Piezīmes

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Friday, March 13th, 2009
2:28p
Patiesībā diezgan interesanti sanāk ar dažādiem lokālajiem volejbola čempionātiem. Pēc vakardienas esmu arī Cēsu rajona čempions. Iepriekš ir sanācis uzvarēt arī Valmieras rajona čempionātā, tur gan neiedeva pat medaļas un komandā tā īsti neviens laikam no Valmieras rajona arī nebija :D Toties Rīgas rajonā tā arī līdz čempiontitulam ticis neesmu.

(comment on this)

7:09p
Šonedēļ izdevās pārcelties uz vienu citu darba kabinetu. Iepriekšējie iemītnieki pārvācās citur, tad ātri izmantojām iespēju pārcelties no caurstaigājamās telpas uz blakus kabinetu. Iekārtojāmies arī diezgan sakarīgi.

Izdomājām, ka vajag arī iegādāties kādus zaļumus. Tad nu šodien arī to izdarījām. Vispirms iebraucām vienā vietā, kas skaitījās ziedaugu veikals. Njā, izvēle tika izdarīta diezgan ātri, ka nekā piemērota tur īsti mums nav. Tālāk jau sekoja būvniecības veikals, kur ir arī telpaugi, kur arī veiksmīgi iepirkāmies. Vajadzēju jau kaut ko, kas ir līdzīgs palmai, tad nu paņēmām Dracena. Pēc tam vēl paņēmām kaut ko zaļu. Tiešām vienkārši uz augšu augošu zaļu augu. Beigās domājām, ka vēl kaut ko varētu paņemt, kad kolēģis pamanīja naudas koku. Njā, varētu tā kā ņemt, bet tāds ne visai liels. Līdz brīdim, kamēr kolēģis norāda, ka uz plauktiņa netālu arī ir novietots naudas koks, kurš protams ir daudz kuplāks. Izskatījās, ka tas ir ticis arī labi aprūpēts no pārdevēju puses. Tā, ka kabinets ir kļuvis par trim telpaugiem bagātāks, kuriem ir iedots divu mēnešu pārbaudes laiks, lai redzētu vai tie nokaltīs vai tomēr spēs izturēt bargo klimatu :)

(2 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba