27 December 2010 @ 04:53 pm
Otrie Ziemassvētki  
Šī ciemošanās bija nedaudz citādāka pozitīvā nozīmē. Pirmkārt, jau ne pārāk plānota, bet tas nav būtiski. Ar karstvīnu, manderīniem un prognozējamu filmu par sniega suņiem, ar ilgu knosīšanos un nevarēšanu aizmigt, kas noved pie lāsteku dauzīšanas, alfabēta spēlēm, spilvenu un segu mainīšanu, un sniegu aiz kakla. Un kad man teica atvadoties - "labi, tad veiksmīgu sesiju!" - sametās jokaina garša, jo tas taču nozīmē - "nu, tad pēc mēneša, ja?"


- Madar?
- Mm?
- Es redzēju jocīgu sapni. Ar tevi.
- Nu, nu?
- Es braucu uz darbu, un tu tur arī biji blakus. Ar bērnu ratiņiem.
- Ooo. Es ceru, ka tie ratiņi nebija rozā, jo tad pastāv iespēja, ka tā biju es.
- Nē, nebija, nebija rozā.


- Tagad, kad brālim ir sīkais, tāda sajūta, ka visi laikam no manis arī drīzumā ko gaida. Bet ko es vispār varu padarīt, ja man nav, neinteresē. Ja viss galu galā beidzās vienādi un pēc diviem mēnešiem apnīk, tad es labāk to pietaupu visu. Priekš kam. Tad tikai visas attiecības ir neatgriezeniski izmainītas un sabojātas. Cik nu mana pieredze ir divi gadījumi, tad abi beigušies vienādi, un ar viņām tā īsti nemaz negribās vairs tikties. Bet labi. No diviem piemēriem spriedumu vēl gluži nevar veidot.
Ai. Es Tev varu stāstīt visu, tāpēc...
Es dažreiz jau domāju - o, tā Madara. Baigi foršā čiepa taču ir. It kā varētu jau. Bet tad atkal iedomājos, ka esmu iemantojis tomēr uzticību viņas, aicinu pie sevis, un es taču neiešu tad vēl uzmākties. Tā visu to uzticību pazaudētu. Bez tam, pēc tam attieksme krasi mainītos, un sevi vainotu tā kā.
- Bet mainītos jau no abu puses tāpat. Un uzskatu, ka tikai sevi vainot nav prātīgi. Un cik nu man piemēri niecīgie, man ir viens labs piemērs, kad pēc tam attiecības tiek saglabātas ļoti labas. Protams, sākumā tā jocīgāk ir, bet nu. Ā, jā. Nu labi. Varbūt vēl vienīgi tas, ka es to varu galvot tikai no vienas puses, ka tā ir.
- Nu jā, tas atkarīgs no raksturiem. Bet. Haha, tas ir mājiens man, ka vajag pamēģināt?
- Nē. Haha, ko gan es varu teikt.
- Bet parasti ir tā, ka sieviešu loģika ir tāda, kāda ir man patlaban šajā gadījumā, respektīvi, ka bail pazaudēt draudzību, savukārt tev ir vairāk čaļu loģika.
- Man laikam vienkārši ir bijis labs piemērs, atšķirībā no taviem diviem sliktajiem.


Tagad mana kārta solim?
 
 
Current Music: MGMT - Electric Feel