tiesu izpildītāja

« previous entry | next entry »
Otrdiena, 23. Mar., 2010 | 01:25 am

zvana man un prasa vai es esmu Barabutins. sūta pie manis to pašu nabaga pastniecīti kā iepriekšējās 10 reizes, lai pārliecinātos vai neesmu Barabutins. nē, neesmu. izrādās VIDā kaut kas ir sajaukts un mans tlf nr tagad figurē kā tās firmas īpašnieka tlf nr un tiesu izpildītāja atkal nezin ko darīt. teica, ka laikam nāks ar lokālajiem miličiem fiziski pārbaudīt. kad es viņai teicu, ka jau pag gad to viņiem pats ierosināju, šie atteicās un zvanija uz 1188. normālu mums te sistēmiņa. izrādās vēl 2 firmas pie manis tusē. labi, ka pa lielam man vienalga. vienīgi interesanti ir bakstīt tos ierēdņus un vērot viņu reakciju. 
Tags:

Link | Comment | Add to Memories


Comments {3}

doma

from: [info]sursurs
date: Otrdiena, 23. Mar., 2010 - 06:11 am
Link

šobrīd tiek bīdīts projekts par adreses īpašnieka piekrišanas nepieciešamību.
Pa lielam var būt vienalga tik ilgi, kamēr vienreiz (jo teiksim esi uz pāris mēnešiem aizceļojis kkur) tu neaizej uz pastu pakaļ tiem sū**, tiesu izpildītājs uz kāda bezsakara pamata atnāk, uzlauž durvis un apraxta visu mantu :P (bet tas tāds ļaunākais variants, un gan jaua ka nezinu detaļas :D )

Atbildēt | diskusija


mm

doma

from: [info]martins
date: Otrdiena, 23. Mar., 2010 - 09:03 am
Link

Par to jauno likumprojektu kaut ko dzirdēju, bet nu īpaši lielas cerības ar to nesaistu. Bet ko tu stāsti par to mantas aprakstīšanu? Tā patiešām notiek, pat tad ja ir sūdzības un iesniegumi, ka tai adresei ar to firmu nav nekāda sakara? Nebiedē! Nē nu smieklīgākais ir tas, ka tas divas pārējās firmas ir bijušas reģistrētas šajā mājā, bet nu jau vairs neeksistējošos dzīv. nr. un tad pēc nezin cik 0,7 un kāsīšiem šie (VID, UR, hvz kas) ir izdomājuši, ka jāpārmet uz dz.nr. 1. Un tāpat ar vēl divām privātpersonām.

Atbildēt | Iepriekšējais | diskusija


doma

from: [info]sursurs
date: Otrdiena, 23. Mar., 2010 - 11:46 am
Link

nu ja tieši par to kompāniju ir rakstīts tieši tam tiesu izpildītājam, tad jau teorētiski tā nevajadzētu būt.. Taču maz ko var zināt - galu galā, ja ir kāds tiesas spriedums vai izpildraksts, juridiskā adrese uzrādās tavējā, neviens uz sūtījumiem nereaģē, izpildītājs/piedzinējs izdomā, ka vajag kkādas sabiedrības mantas apķīlāt - teorētiski jau visādi var sanākt :)

Atbildēt | Iepriekšējais