Pirmdiena, 14. Mar 2011, 14:20
[info]maris: Riga ride

Šis ir krosposts no Glupais information. Vari komentēt gan šeit, gan tur.

Vairāki cilvēki ir jautājuši manu viedokli sakarā ar internātos atrodamu video, kur censonis – slepkava ar šosejas baiku veic galvu reibinošu un pārgalvīgi riskantu braucienu no Spices līdz Biķerniekiem ceļā pavadot tikai 8 minūtes un 11 reizes šķērsojot krustojumu pie sarkanās gaismas. Ārprāts!!!

Riga ride

Viss, ko es varu pateikt ir, ka džeks brauca salīdzinoši uzmanīgi un krustojumus pie sarkanā veica iepriekš pārliecinoties par savu un citu satiksmes dalībnieku drošību. Motocikla manevri bija pārdomāti un trajektorijas ieturētas sportiskā līmenī. Braucējs bija profesionālis un domājams ne pirmo reizi uz 2 ratiem, noteikti deldējis Biķernieku sporta kompleksa asfaltu. Tātad, tas gluži nebija bagātu vecāku tīnis, kuru tikko dēļ pumpām pametusi draudzene un kurš nespēj pārdzīvot pārinodarījumu, tādēļ vēlas beigt savu dzīvi ātrā veidā paņemot līdzi maksimālu skaitu citu dzīvību. Braucējs tiešām bija pārliecinošs un zināja ko dara.

Raugoties no ētiskās puses… Vai ~230 km/h uz Vanšu tilta un ~150 km/h pa Rīgas ielām ir okej? – Nē! Vai braukt pie sarkanās gaismas ir okej? – Nē, protams! Vai līst starp mašīnām krustojumos ir okej? – Jā, protams! Vai es atbalstu braukšanu pa Rīgas ielām šādā ātrumā? – Nē! Vai es pats arī tā braucu? – Nē, pie sarkanās gaismas parasti apstājos un braucu ne ātrāk kā +20-30 km/h no auto plūsmas.

Raksts tapis sadarbībā ar veselo saprātu un esot pie labas veselības. Komentāri NAV welkomēti. Raksts domāts tikai tāpēc, lai būtu kur pasūtīt nākamo viedokļa jautātāju sakarā ar turpinājumā redzamo video.

Read the rest of this entry »

Tags: ,

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.