Trešdiena, 25. Aug 2010, 18:48
[info]maris: Moto Checkpoint

Šis ir krosposts no Glupais information. Vari komentēt gan šeit, gan tur.

Pagājušajā sestdienā Jelgavā notika labdarības pasākums “Labā jauda”, kuras ietvaros notika dažādas auto un moto sacensības. Visi pasākumā iegūtie ieņēmumi tika ziedoti cēliem mērķiem – no pasaules atgrūsto bērnu dzīves uzlabošanai. Tā kā dzīvoju Jelgavā un patīk braukt ar motociklu, tādēļ bija grēks šādā pasākuma nepiedalīties. Tad nu pieteicos moto orientēšanās disciplīnai “Moto Checkpoint”. Disciplīnas princips ir skaidrs kā kristāliņš, skaties kartē, brauc uz tajā norādītajiem punktiem, pēc fotogrāfijām meklē pirms tam nofotografētu objektu vai tā daļu, nofotografē pats un dodies meklēt nākamo punktu. Divpadsmit punkti 3 rajonos 4 stundu laikā. Nevajadzētu būt ļoti sarežģīti, vai ne? Un tomēr, gandrīz katrā punktā bija kāds āķis, neba jau ceļa stabi tika bildēs doti. Bija jāpadomā. Tika doti arī papildus uzdevumi, par kuru izpildi tika doti papildus bonusa punkti.

4 stundās man izdevās savākt 11 punktus (pēdējo pašā Jelgavā nemeklēju laika trūkuma dēļ) un gandrīz visus pieejamos papildpunktus. Tā kā par laika kavēšanu punkti tika ņemti nost, tad izlēmu spiest uz precīzu finišu nevis maksimālu punktu skaitu.

Tomēr kādam izdevās arī savākt vairāk punktus, tādēļ man tika godpilnā otrā vieta. Lai gan konkurence nebija liela, tomēr izbraukājos no sirds, uzzināju šo to jaunu tuvākā un tālākā apkārtnē. Tālāk pāris biužas. :D

Read the rest of this entry »


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.