Piektdiena, 18. Sep 2009, 12:52
[info]maris: Par aizliegumiem un atļāvumiem

Šis ir krosposts no Glupais information. Vari komentēt gan šeit, gan tur.

Man ir priekšlikums, ko mēs vēl varētu mainīt mūsu likumdošanā, lai beidzot Latvija iekļūtu Ginesa rekordu grāmatā, kā pati humānākā valsts pasaulē!

  • Aizliegt zvejniekiem un makšķerniekiem noķertās zivis atstāt noslāpšanai bez skābekļa, kā rezultātā zivis mirst mokošā nāvē, tā vietā noķertās zivis laist ūdens rezervuārā, no kura tās pa vienai tiek izņemtas un nogalinātas ar elektrošoku un asa naža dūrienu sirdī. Vēl kā variants varētu tikt izskatīts zivju iemidzināšana injicējot tām spēcīgas miega zāles.
  • Aizliegt zāles pļaušanu ar tehniskām iekārtām, kurām nav ass asmens, bet tā vietā uzstādīta aukla, kuru zāli noplēš ar centrbēdzes un inerces spēku, tādējādi zāle tiek brutāli sadragāta, nevis humāni nogriezta.
  • Aizliegt masveida tarakānu slaktiņus ar indes palīdzību. Šāda darbība ir pielīdzināma ēbreju nāvinieku nometnēm un nav humāna. Tā vietā iesaku ķert tarakānus un operācijas rezultātā atbrīvot tos no dzimumorgāniem, lai nevairojas.
  • Aizliegt dabīgās dzemdības, jo šādā veidā mocībām tiek pakļauta gan māte, gan bērns. Ir bijuši gadījumi, kad tas kādam ir beidzies arī letāli. Tā pat tas ir nepareizi no ētiskā viedokļa, jo tagad gandrīz jebkuru cilvēku varam apvainot ar aizskarošiem tekstiem, piem. “no pī$d4s izlīdis”.
  • Aizliegt automašīnu vējstiklus vai arī noteikt maksimālo braukšanas ātrumu visā valstī ne vairāk par 30 km/h, jo kukaiņiem, kuri atsitas pret vējstiklu ir jācieš mokoša nāve, kad viņu pakaļas strauji ieskrien viņu pašu smadzenēs
  • Aizliegt tirgot un izmantot kā barību jebkādas putnu olas, jo ņemot vērā, ka tiek ēsti un tirgoti bērnu embriji, tas nav ētiski. Nedrīkst nogalināt bērna embriju nedodot tam iespēju sevi aizstāvēt.

Gaidu arī jūsu idejas par jauniem, ētiskiem likumu grozījumiem! :)


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.