Trešdiena, 29. Dec 2004, 16:06
[info]maris: Lidmašīnu lietus..

Atceros sava drauga (izbijuša pilota) teikto, kad viņš šovasar ieraudzīja to Vilgu - "Es tādā netaisos ne lidot, ne vizināt savus bērnus. Esmu pārāk daudz sasniedzis, lai riskētu". Ar to principā man pietika.

Vienīgi žēl, ka viņš šo lidmašīnu redzēja kādu mēnesi pēc tam, kad es un mana sieviņa bijām pa blatam izmetuši pāris bezmaksas līkumus virs Siguldas. Atceros toreiz bija skaista diena un braucām uz Siguldu vērot dabu.. Pa ceļam ieraudzīju to lidmašīnu un apjautājos - vai tu maz esi kādreiz ar lidmašīnu lidojusi? 1 telefona zvans un lieta darīta. Arī tad salonā pie pacelšanās un nosēšanās bija dzirdama metāliska skaņa, kas droši vien nāca no korpusa sakniedējuma vietām... Arī toreiz lidmašīnu pilotēja Laimonis.. Tagad saku - paldies Dievam toreiz nekas slikts nenotika.. Lai nu kā tur ir bijis un kas ir pie vainas - izsaku dziļu līdzjūtību Laimoņa un viņa līdzbraucēja tuvākajiem cilvēkiem.

Viena liela daļa manas bērnības pagāja pa šāda modeļa lidmašīnas salonu, jo mans tēvs, kas vēl joprojām skaitās pie lidotājiem, gandrīz katru dienu ņēma mani līdzi uz lidlauku, kur tad arī pagāja visas garās vasaras dienas. Bet tajos laikos gan viss bija līmenī un tehnika ideālākajā kārtībā. DOSAFs maksāja :) Atceros šos laikus ar prieku. Pagalmā biju pirmais džeks, jo mans tēvs taču ir lidotājs! :)

P.S. Vilga - 35A ir 4-vietīga nevis kā saka ziņās - 2-vietīga.. Bildē igauņu māsa :)

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.