Ceturtdiena, 11. Nov 2004, 09:45
[info]maris: Bezmaksas diagnostika LatBemā

Pirms kāda mēneša pa radio izdzirdēju, ka Latbema piedāvā akciju - veikt auto bezmaksas diagnostiku. Nu un pieteicos. Tas nekas, ka pieteikušies bija tik daudz cilvēki, ka bija jāgaida mēnesis lai tiktu pie diagnosticēšanās. Bet ne par to ir stāsts. Stāsts šoreiz arī nebūs par to kā klientiem sasola bezmaksas labumus, bet beigās tomēr nokāš piķi. Nekas tāds nenotika :) Es tikai gribēju atskaitīties par to, kādi rezultāti.

Tātad auto man ir 93. gada BMW 525 TDS. Šis auto man ir gandrīz gadu. Ik pa laikam šis tas tiek nomainīts. Es tā piemetu galvā ciparus un sanāca, ka detaļās kopā ar riepām ir ieguldīti ap 800 Ls :( Tomēr izskatās, ka ne velti. Diagnostikā slikti rezultāti parādījās tikai tur, kur vēl nekas nebija darīts vai arī kaut kādu detaļu nomaiņa tika atlikta detaļu nepieejamības vai taupības dēļ.
Proti:
1. priekšējās bremzes strādā uz pusslodzi (bija plānots, ka tas ir nākamais posms, kuram tuvākajā laikā jāķeras klāt - jauni ventilējamie diski un jaunas kalotkas)
2. miglas lukturi nespīd tur kur vajag un tā kā vajag (vasarā viens ruds mincītis paskrēja zem auto uz izsita labo miglinieku, kā arī traumēja kreiso. Laikam par ātru braucu.. Bet žēl mincīša.. :(
3. aizmugurē mainot amortizatorus vajadzēja nomainīt arī to balstus, bet par cik tā diena, kad mainīju bija svētdiena un Gross auto arī bija ciet sakarā ar reklāmas klipa filmēšanu, tad uzlikti tika vecie. Rezultātā aizmugurējo amortizatoru efektivitāte ir uz 40%;
4. mani arī pabrīdināja, ka priekšējais reaktīvais balsts iet uz galu.
Tas arī viss... :)
Kā jums liekas, kādā stāvoklī ir automašīna? Es domāju, ka apmēram starp apmierinoši un labi :)

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.