Trešdiena, 19. Maijs 2004, 20:13
[info]maris: Kašpirovska sindroms

ziņoja DDT, šodien pie mums (..ar domu - Latvijā..) bija ieradušās dažas prominentas personas no Krievzemes Kaspersky Lab, lai pastāstītu visiem latvju interesentiem par to, kas jauns, kas vecs, kas labs, kas slikts un tā tālāk.. Arī man, gluži vai netīšām sanāca šo to noklausīties no stāstītā. Tātad - piedalījos seminārā :)

Protams pasākuma vispozitīvākie momenti bija brīži, kad dalīja (.. patiesībā pats varēja paņemt..) kafiju un šādas tādas gaumīgi noformētas uzkodas. Taču neskatoties uz gastronomisko apmierinājumu, kā jau teicu, šo to dzirdēju un piefiksēju.

1. inbox.lv mailserverī vīrusainas vēstules ienāk ar ātrumu 2 - 5 vēstules sekundē;
2. 4.5 un uz augšu versijas vairs tik ļoti nebremzējot kompi;
3. 5.x versijas pateicoties smalkām tehnoloģijām nebremzēs kompi vēl vairāk;
4. Ir sākts darbs jau pie 6.x versijas, kas mācēšot strādāt ar 64-o arhitektūru.

Protams tas viss tika sīki un smalki izskaidrots un apstāstīts, brīžiem pat šķita, ka pārāk argumentēts, bet tā jau ir gaumes lieta :) Tāpat neiztika(pašsaprotami) arī bez palielīšanos uzvarētajos Virus Bulletin mačos, ar ko arī apsveicam! :)

Resume: bija vērts

Update! 20.05.2004
Atcerējos vēl vienu būtisku lietu, ko pirms tam nezināju. Velkot updates no *tp://ftp.antivirus.lv/updates_ext/ kopā ar vīrusu bāzēm novelkas arī Riskware, AdvWare un Pornware datu bāzes, savukārt velkot no *tp://ftp.antivirus.lv/updates_x/ papildus iepriekšminētajam novelkas arī X-Files datu bāze paranoiskiem datoru lietotājiem

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.