mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

20. Nov 2013|10:53

mapats
{ Pamostos no tā ka kāds grabinās pa blakusistabu. Eju skatīties, bet tur divas svešas sievietes kārto plauktus, slauka putekļus, sūc grīdu - uzkopj. Nodomāju ka sievai slinkums taisīt ģenerāltīrīšanu un izsaukusi cilvēkus, dīvaini, bet tādas nu ir tās sievietes. Viena ap 40, otra ap 25, simpātiska, plandoša kleitiņa virs ceļa - nosauc mani vārdā uzvārdā un saka ka viņas šeit tagad tīrīs. Darbojoties labi redzami izliekumi, jo meitene nostājas viegli erotiskās pozās. Nu labi, tīrat. Eju ģērbties, jo joprojām apenēs izrādu savu apolona torsu :).
Konkrētā vieta izskatās pēc šī brīža dzīvesvietas, vairs neeksistējošas kafejnīcas Talsos un nenosakāmas vietas krustojuma ar metru platām palodzēm un vismaz vienu karnīzi pilnu ar zaļojošiem puķupodiem, lielas stiklotas durvis kurām ir koka slēģi. Vieta ar dīvaina Talsos, blakus pasta ēkai uz Lielās ielas 15-20m no ielas kur starp ielu un šo ēku šovasar nojauktā grausta vieta.
Eju ģērbties uz guļamistabu, kautkas zvana, kamēr runāju atnāk smukā meitene un saka ka gatavs, lai eju skatīties. Joprojām neapģērbies ieeju istabā un redzu ka padarīts gaužām pavirši un vietām putekļi pat nav noslaucīti. Parādu kas nepatīk un saku lai turpina - neiebilstot turpina tīrīt. Eju ģērbties. Pa to laiku meitene ielaiž veselu baru cilvēku, pusaudži, pieauguši un jau gados, kopā 10, kuri sanāk pie manis guļamistabā. Priekšā iznāk sirms onka 50-60 gadus vecs un pārējie sastājas man apkārt, ne pārāk tuvu. Onka saka ka viņi esot mūnisti, ka viņi nodarbojas ar labdarīgu mājokļu tīrīšanu un vai es vēlētos parunāt par kristu.
Beidzot esmu apģērbies, pieklājīgi izlaužos no apļa un eju uz tīrāmo telpu kur zinu ka plauktā stāv zaļa Višnas statuete un sudraba buda abi ~20 cm augsti, skaisti uztaisīti, dāvināti, pa ceļam domāju kā pieklājīgā veidā viņam pateikt ka kristietība man liekas atpalikusi no dzīves un diezgan nejēdzīga mācība. Cilvēki nāk man līdz. Kāds dauzās pie durvīm. Atveru un tur divas sievietes ar paplātām, saka ka ar manu vārdu uzvārdu pasūtītas piecas porcijas ēdiena, ienes un noliek uz galda piecus šķīvjus ar pelmeņiem, jāapmaksā 4,kautkas. Samaksāju, dabūju no piecīša atpakaļ kaudzi ar monētām kur ir vismaz viens divlatnieks. Sievietes ar paplātēm aiziet. Domāju pievērsties tīrītājiem-misionāriem, bet atkal dauzās pie durvīm. Atveru un tur stāv seši manas bērnības sētas puikas, ne draugi, bet normāla kompānija. Jau pieauguši, bet sejas ļoti līdzīgas kā bērnībā. Sveicinos un jautāju ar ko man tāds gods pieņemt šo apciemojumu. Uz ko man atbild ka viņi nāk pēc sludinājuma ka šodien, šeit došot ēst par velti. Paskatos pa stikla durvīm un redzu ka no ielas šajā virzienā dodas vēl daudz cilvēku acīmredzot ar tādu pat nolūku. Ielaižu sētas puikas un saku lai uzgaida. Izeju ārā un atnākošajiem cilvēkiem saku ka būs jāuzgaida, lai pastāv šeit pat un pagaida. Eju iekšā, aizveru stikla durvīm koka slēģus, eju pie otrām durvīm tajā pašā telpā lai tās aizvērtu, bet pa tām tajā brīdī izgājuši puse no mūnistiem un sastājušies ārpusē, kur izrādās ka smukā meitene - tīrītāja sastājusies ar kādu būdīgi resnu vīrieti un izskatās pēc precētiem cilvēkiem. Taisu arī šīs durvis ciet un ejot skaidroties ar mūnistiem, kuri sasēdušies pie virtuves bāriņa savā pulciņā klusām sarunājas, pa ceļam pasaku sētas čomiem lai paņem vēl divus šķīvjus un sadala piecas pelmeņu porcijas uz septiņiem. Ejot pie mūnistiem domāju ka likšu viņu vadonim iet ārā un tikt galā ar cilvēkiem, pie reizes pa klusu izsaucot policiju un tad apēdīšu pelmeņus ar sētas čomiem. Neaizejot līdz bāriņam } pamostos un jūtos diezgan pārsteigts par šo sapni, ko pilnmēness man šoreiz sagādājis. Šobrīd tīklā meklēju, kas pie velna ir mūnisti.

Pap.
Mūnisti 1 - http://www.ebaznica.lv/?p=4476
Mūnisti 2 -http://en.wikipedia.org/wiki/Muun#Muun
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.