mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

31. Jul 2023|07:48

mapats
Atgādinājums, par notiekošās migrācijas veidu un tās organizatoriem. Viņu pašu izteikumos - https://www.bitchute.com/video/WROBOLkNNmYa/

Skolu slēgšana, slimnīcu slēgšana ir daļa no šī plāna, jo 100 000 nigeru ievešanu var pamatot tikai ar vietējo cilvēku trūkumu, bet panākt vietējo cilvēku trūkumu var radot viņiem nelabvēlīgus apstākļus. Nabadzību jūtat, mūžīgi depresīvās ziņas masu mēdīkļos, tie ir nelabvēlīgie apstākļi.

Nabadzību, simts tūkstoši nigeru, vietējiem iedzīvotājiem, tikai palielinās, jo algas uz leju, darbavietas aizņems(subsidētie visdrīzākais būs), noziedzība pieaugs, sveša, naidīga bezkultūra radīs spriedzi un rajonu Rīgā, kur vietējie vairs nevarēs iet. Neticat? Paskatieties uz R eiropas pilsētām. Ak jā un izvarošanas, to daudzums pieaugs daudzkārt, arī ierēdņu vidū, jo ierēdņu vairākums ir sievietes, bet runāt par to nedrīkstēs, vismaz ne publiski, vai arī zaudēsi darbu, ko aizņems kāda nigerene, kas pat latviski nemācēs, multikulturālisma vārdā :).

Pareģoju: Paziņos, ka 100t nebūs jāuzņem, tikai 10 000, katru gadu.

Par jautro:
Eu kovidhistēriķi, savāciet savus atkritumus https://tautaruna.nra.lv/nebusanas/422613-skultes-meza-atrastas-neparastas-lietas-kovidhisterika-aptiecina/ Paši zināt lietotājvārdus uz kuriem šis varētu attiekties.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.