mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

1. Mar 2021|21:31

mapats
Vakardienas domas izvērsums pēc iespējas drūmākā tonī.

Kā tas varētu notikt. Obligātā vakcinācija, kas visus vakcinētos pieraksta kādai konkrētai korporācijai, kā pakļautos, jo ja sašpricējies ar konkrētu vakcīnu, tad pēc viņu noteikumiem nākamajai jābut tā paša ražotāja špricei. Vakcīnas varētu padarīt cilvēku alerģisku, ja nenogalina, pretalerģijas zāles ražo tā pati korporācija, ja vēlies dzīvot, vai normālu dzīves kvalitāti jāpērk pretalerģijas zāles, par tadu cenu, kā prasa, valdībai vairs nav teikšanas. Palēnām cilvēku bagātība pārplūst uz korporācijām, arī īpašumi, nodokļus vairs nav jāmaksā, jo valstis bankrotējušas un vara nodota korporācijām. Beigās sanāk, ka cilvēki dara ko viņiem liek, tikai lai paliktu dzīvi, lai dabūtu dzīvību uzturošo šprici, tik ilgi, cik būs noderīgi. Pēc principa - piekriti(pirmajai špricei bez maksas)- iekriti(līdz kapa malai). Nav pasargāti arī varas cilvēki, jo jebkurā brīdī viņus var sašpricēt ar pareizo devu un viņi kļūst atkarīgi, uz mūžu. Jautājums, kā tas sāk darboties, bioloģiski - kā parasta slimība, pakāpeniski visiem sašpricētajiem, vai arī ir kāds ieslēgšanas mehānisms, lai varētu sašpricēt vajadzīgo kritisko masu un tikai tad palaist atkarības ciklu. Jā, zinu, šis viss ir ļoti spekulatīvi un teorētiski, bet iepūt man, tur kur skan.
Un kāda varētu būt sabiedrība pēc pakļaušanas atkarībai no korporācijām. Ļoti pakļauta korporāciju vajadzībām, pilnībā pakļauta korporāciju vajadzībām. Vajag noteiktus spečukus, nosūtam mācīties pēc gēnu testa vispiemērotākos, nespēj pavilkt-sods un zemāks līmenis, kas notiks ar tiem, kas korporācijām nebūs derīgi/vajadzīgi/noderīgi - varat minēt, ja viņu pienesums peļņai ir 0, bet šprices vienalga vajadzīgas un uzturēšana noēd resursus. Bija filma, kur cilvēki pēc ģenētikas sadalīti četrās kastās, dzīvo 100% kontrolētā vidē, dabiskajiem cilvēkiem ir atļauts dzīvot rezervātos.

Kas vēl ļoti iekritis acī visās šajā teoriju, ziņu, viedokļu, prognožu un paziņojumu mikslī. Tas, ka viņi, šie ekonomikas foruma rīkotāji aizgājuši tādu atīstības ceļu, ka sevi vairs neuzskata par šīs civilizācijas daļu, izskatās kā cilvēki, bet mēs, viņiem esam tie tur. Ja paturot šo prātā noskatās pasaules ekonomikas foruma, švābes, geitsa video, tad tas ko viņi saka parādās pavisam citā gaismā.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.