mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

19. Jun 2020|16:06

mapats
Cilvēks izdomājis veidu kā atrisināt rasismu un citus ismus. https://www.youtube.com/watch?v=L9iPzX3HSHc&feature=youtu.be&t=1893

Šis darbosies pie cilvēkiem, kur IQ būs pietiekami augsts, paskatieties kāds tas ir nēģeriem un ziniet ar viņiem tas nedarbosies, tāpat tas nedarbosies ar reliģiskiem maniakiem aka dvieļgalvām un tas nedarbosies ar izteikti ļaunprātīgiem un par savu pārākumu pārliecinātiem egomaniakiem, piemēram cionisti un tiem pielīdzināma dempartija iekš to amerikāņzem.

Jā, es speciāli izrādu savu baiasu, predestinēto savas grupas interešu stādīšanu augstāk par citas, svešas grupas interesēm. Diezgan dīvaini sanāk, ka es, savuprāt, cīnos(www :)) par grupas interesēm, kurā iekļauti arī nosacītie cibas cita viedokļa pārstāvji(-es), bet neesmu pārliecināts par pretējo.

Tātad īsumā par video, biass ir visiem un nav atslēdzams, var katru atsevišķo gadījumu skatīt caur saviem uzstādījumiem zinot par šo savu baiasu un pieņemt labāko iespējamo lēmumu. Ko darīt, kad pretī ir cilvēks(-i), kuriem ir tikai viņa biass un nekādu citu uzstādījumu, pat ne domas pēdas sejā par savu iespējamo kļūdību? Es teiktu, Si vis pacem, para bellum.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.