mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

10. Aug 2019|14:25

mapats
Sievietes meklē pāri uz augšu, vai sānis no savas sociālās pakāpes, vīrietis meklē atbilstošu sievieti neatkarīgi no sociālās pakāpes. Tāpēc, ka sieviešu partneru izvēle paredzēta, lai sameklētu tēviņu kurš spēs nodrošināt un aizsargāt sievieti ar viņa bērniem. Vīrietis izvēlas piemērotāko no dabūjamajām sievietēm, pirmkārt vērtējot pēc viņas piemērotības mātes lomai, pārējais pēc tam, jo vīrietis pats nodrošina savu sievieti un bērnus. Tā tas bija agrāk, rietumos, tas ir arī pie mums. Tagad, kad sievietes pašas pelna un spēj nodrošināt sevi un bērnu(-us), viņām sameklēt piemērotu(soc.pakāpē uz augšu, vai blakus) vīrieti kļūst arvien grūtāk, meklējumi tiek vilkti garumā ar domu - a, ja nu princis baltā zirgā, nevis Jānis no darba, jo Jānis jau visu laiku būs. Bet Jānis tāpat visu laiku meklē un negaidīs līdz 40, kad sieviete beigs gaidīt princi. Vīrietis kautkādā vecumā paņems to, kura būs dabūjama un nebūs galīgi traka. Vecums, kad tas nostrādā pieļauju ka katram savs, bet vidēji varētu būt sākot no 30 gadiem(no manas un apkārtējo piemēriem).

Ko es ar to gribēju pateikt?
Man liekas, ka daudzi nezin šo vīriešu-sieviešu partneru izvēles atšķirību(pats nesen tik no dr.JP lekcijām uzzināju). Kautkad cibas svaigumos bija teksts, kur uzdeva jautājumu, kāpēc mēs čēesmitnieces bez vīriem palikušes, tad nu šim vajadzētu vairot skaidrību, vai vismaz dot iespēju meklēt atbildes savādāk, kā līdz šim.

Dīvainā kārtā pēdējo grūdienu teksta uzklabināšanai deva https://www.bitchute.com/video/K2QsUuC9Jmld/ Speech on the Role of Women ( :) ), iecerēts un noformulēts bija jau labu laiku. Bet nu jā. Varat viņam teikt paldies.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.