mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

8. Nov 2015|12:49

mapats
Preces kvalitātes indekss. No 1-100, piemēram. Vēlams obilgāts un ļoti standartizēts. Tādā veidā, lai no uzņēmēja neprasītu nekādus izdevumus, tikai laiku, kas nepieciešamas pārbaudes veikšanai. Regulāras preču pārbaudes paņemot tās no veikaliem, lai cienījamie uzņēmēji būtu spiesti kvalitāti uzturēt visu laiku un ārpuskārtas pārbaudes, ja patērētāji sūdzas. Šādam indeksam jābūt vienotam vismaz ES teritorijā, jo šī brīža sistēma, kad prece tiek pārbaudīta, vai atbilsts ES standartiem nozīmē tikai to, ka tiek izpildītas vismaz minimālās prasības, bet atstāj patērētājam pašam vajadzību izvērtēt, vai prece ir kvalitatīva tērējot naudu un bojājot veselību ar sliktu preci. Ieviešana pamazām, pa nozarēm pārtika, apģērbi, elektronika, sadzīves ķīmija.

Ja veic šādas pārbaudes, tad var dot info par preces ķimizācijas pakāpi, vēža risku, iespējamo ilgmūžību, kopējo kvalitāti, ... .

Šāda doma radās, jo vienas un tās pašas preces kvalitāte pie mums uz R Eiropā atšķiras, manuprāt diezgan būtiski atšķiras, bet cenas reizēm ir pat augstākas. Laikam jau šāda dalīšana, cienījamos klientos un mazprasīgajos, nozīmē, ka no mums tiek gaidīta kāda pietiekami nopietna rīcība(pretenzijas, boikoti, sūdzības, slikto preču marķēšana, vai aizliegšana), lai šo dalīšanu izbeigtu.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.