viss mans ([info]mandariina) wrote 18. Augusts 2010, 22:44
bet vispār man iet ļoti labi, paldies.
pagājušo nedēļu jau trešo reizi bijām paši galvenie saimnieciņi mūsu fermā, jo īstie saimnieki uz nedēļu bija somijā atpūsties.
tikām galā ar visu un vēl labāk kā tad, kad saimnieki ir te.
neticami jūtami sāk palikt tumšāks, kaut gan vēl ap desmitiem ir tīri neko gaismiņa. tumsiņa nozīmē to, ka debesīs drīz dancos ziemeļblāzmas.
kuru katru dienu būs apaļš gads pagājis, kopš te pirmo reizi spēru savu kāju.
nu un tas nozīmē, ka visticamāk arī šogad došos uz iceland airwaves. un tas tiešām ir jocīgi, jo pagājušo gad man bija sajūta, ka es būšu tur vēl.
šogad mākslinieku saraksts bez jau daudzkārt dzirdētajām labajām isl apvienībām, no ārvalstīm sola tunng un efterklang, kas izraisa patīkamas emocijas.
ko tur slēpt, muzikālajā izaugsmē un jaunu apvāršņu apgūšanā esmu apstājusies pilnīgi un galīgi, tā kā, ja tai sarakstā ir vēl kas labs, droši teikt un likt man zināt. un varbūt kaktā līst kautrēties par nezināšanu. saraksts te.
šobrīd es neprātīgi gaidu septembra sākumu, divas brīvas nedēļas, kas tiks pavadītas vislabākajā no laika pavadīšanas veidiem. beidzot, beidzot, ir plāns apceļot visu salu. sākuma plāns ar backpacku un īkšķi tiek nomainīts uz daudz ērtāku un buržujiskāku, saimnieki teica, ka miera vējos dod mums mašīnu. nu tad salas apbraukāšana būs ar glanci un neatkarību, pilnu bagažnieku nevajadzīgām mantām un šiki, šiki.
tā man iet un man ir skopums vārdos.
Tags: ,
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: