MēS vIsI mIrSiM! - Nuštobļe, svinat?!
June 23rd, 2009
09:34 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nuštobļe, svinat?!
Kaimiņpuikam dzimene, šie, kā jau krievvalodīgie, izvilka maģi ārā un visu vakaru baroja pagastu ar Zilo lakatiņu, Sukām Jāņu vakarā un Alda Drēģera rupjo dziesmu izlasi. :DDD Patiesi, Markam Aurēlijam bija taisnība, par tiem vergturiem un vergiem runājot. ;))
Alu būšu izdzēris, tradicionālo ķimeņu siera šķēlīti ar' drīz nomocīšu - ja tā padomā, kolosāls mārketinga triks: ja neviens to mēslu ikdienā nepērk un neēd, tad, lai palielinātu ķimeņu siera noietu, tas jāpasludina par nez kādu tur delikatesi un jāiestāsta, ka tas ir tradicionāla latviešu uzkoda pie alus. Nē, nu atzīsties godīgi - Tu to ķimeņu sieru ikdienā ēd, vismaz reizi nedēļā? Es nē.
Bi' man tāda slima ideja pievakarē līdz ezeram aizbraukt, zivis pa nakti patrenkāt, bet nunafig - laukā drēgns vējš un pēdējās trīs dienas nekas prātīgs tā arī nav ķēries. Bez tam, ezera krastā būs viens vienīgs bumsī-bumsī da vēlāk, kad satumsīs, gan jau atkal spiegs jāņotāji, papardes zieda vietā iekāpjot suņa mēslā, bebra alā vai vienkārši peļķē. He, vienreiz gan tracis bi' ne pa jokam - divi jāņabērni pirms nodošanās mīlas priekiem un odu barošanai, paklājuši zālē plānu segu. Un taisni virsā zalkšu pārim... baidos, ka nabaga čūskas ieguva no tam alerģiju pret jāņošanos uz visu mūžu. :DDDDD Katrā gadījumā, tas pārītis vairs kopā nav manīts.
Nuja.
Priecīgu dzerstiņvakaru! ;))

(5 comments | Leave a comment)

Comments
 
From:[info]sita
Date:June 23rd, 2009 - 11:05 pm
(Link)
Ak, Dievs, kādi pajoliņi tajās ministrijās sutinās. Tad nu valsts krīze tikai cēloņlikumsakarīgi. Piedod, es tiešām tā domāju.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:June 24th, 2009 - 10:25 am
(Link)
Ej dirst, narkomanka - nepatīk, nelasi! :P
From:[info]sita
Date:June 24th, 2009 - 08:21 pm
(Link)
Tad jau ziņas arī nebūtu jālasa. Tur tāpat reti kas patīkams :)
From:[info]digna
Date:June 25th, 2009 - 01:18 pm
(Link)
Nav arī jālas - nelasu un nesaktos un jūtos daudz labāk.
From:[info]digna
Date:June 25th, 2009 - 01:15 pm
(Link)
Mjā, man arī tie ķimeņu sieri necik netīk..
Powered by Sviesta Ciba