MēS vIsI mIrSiM! - Labrīt!
January 29th, 2009
08:28 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Labrīt!

(59 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]smaids
Date:January 29th, 2009 - 11:12 am
(Link)
Nez vai profesionālis, bet spēlēts daudz un ilgi.
Jā es ar gaidu :) SC2 un Diablo3 iespējams ir gaidītākās spēles tagad :)
Fallout 3 gan manas cerības neattaisnoja :(
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 29th, 2009 - 11:20 am
(Link)
Es savukārt pilnībā nesapratu to pašu Fallout 1 - nopirku krievu versiju, tur primitīva grafika (kas arī ir saprotams), staigā puspliks vecis un mīda kukaiņus... nu, nez. līdz 1.līmeņa durvīm tiku, kad tās nevēra vaļā, apskaitos un noliku malā to disku. man labāk patīk Heroes III, ceturtie kaitina ar to, ka armiju maiņas gadījumā starp varoņiem tiek zaudēts gājiens. Piektie likās kaut kas pilnībā nebaudāms. ;))
Diabolo gan bija forša spēles, speciāli peles laušanai. :DDD
[User Picture]
From:[info]smaids
Date:January 29th, 2009 - 12:08 pm
(Link)
Fallout 1 es tikai paskatījos, jo pēc 2trā šķita galīgi garām :D, bet visumā Fallout 2 ir RPG klasika :) tik daudz questu, runāšanas un iespēju atspēlēt sevis izvēlētu lomu neesu redzējis nevienā citā spēlē :)
Homm3 arī labā :) kgan es jau pārgāju uz Homm3+wog (wake of gods - tas tāds fan apdeits tip pielikti jauni monstriņi, un saliktas fīčas no 4/5 Homm klāt(kuras vajadzības/nevajadzības gadījumā var ieslēgt/izslēgt :)))
Diablo pelīti varēja nelauzt :) uz mouse1 jāuzliek bij tikai skils kāds un tad ar noturēšanu vnk vadi pa ekrānu - personāžš skraidīja pēc bultiņas pa ceļam visus sitot automātiski :)

P.S
Wog lapa ir nepieejama tagad :) attiecīgi gribēdams tagad nevarēsi dabūt, būs jāpagaida kad sāks strādāt vai jānovelk no dc++ vai kāda torrenta
[User Picture]
From:[info]smaids
Date:January 29th, 2009 - 12:10 pm
(Link)
Īss wog apraksts:
Heroes 3 1/2: in the Wake of Gods - это неофициальный add-on, разрабатываемый интернациональной группой энтузиастов. В его названии не зря присутствует "половинка": он дает значительно больше, чем обычные дополнения, вдыхая, по сути новую жизнь в старых "Героев". Cреди революционных нововведений: разрушение, восстановление и переопределение городов, повышение характеристик монстров по мере накопления ими опыта, командиры , монстры восьмого уровня, новые специальности у старых героев, новые хранилища монстров, новые нейтральные монстры, новые артефакты, новые декоративные элементы карты. Отдельно следует упомянуть скриптовой язык ERM (Event Related Model), позволяющий менять любые характеристики всех объектов карты в зависимости от поведения игроков (в том числе и AI).
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 29th, 2009 - 12:19 pm
(Link)
Ooooooo... tas gan ir interesanti. Paturēšu prātā, paldies Tev!
[User Picture]
From:[info]smaids
Date:January 29th, 2009 - 12:25 pm
(Link)
Np, Homm faniem patīk :) ta jau tev ar ies pie sirds :D
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 29th, 2009 - 12:20 pm
(Link)
Fallout 2? apskatīšos. a pad Diablo skillu pelei gan nezināju.
[User Picture]
From:[info]smaids
Date:January 29th, 2009 - 12:27 pm
(Link)
Par Fallout2 - sākumā tikuntā skudras jāklapē :P vēlāk saņem uzdevumu izglābt ciematu un tad tik viss sākas :) ceļojums pa pasauli "čemodāniņa" meklējumos :D
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 29th, 2009 - 12:54 pm
(Link)
Izglābt ciematu? kas tad tur jādara?
[User Picture]
From:[info]smaids
Date:January 29th, 2009 - 02:20 pm
(Link)
Nedrīkst teikt :P kad iziesi tad redzēsi.
Varu tikai teikt, ka tālāk būs interesantāk, ja patīk RPG (role playing games)žanrs.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 29th, 2009 - 02:41 pm
(Link)
:DDD nu, labi. pareizi dari.
Nopirku reiz Warcraft, krievisko versiju. Tiku līdz 1.misijas vidum un tad dators man izmeta paziņojumu, ka tālāk šīs spēles tulkotājiem apgriezuši finansējumu, tā kā, ja es gribot spēlēt tālāk, lai pērkot oriģinālo disku. Pate spēle man likās vienkārši garlaicīga ar pretīgu grafisko noformējumu, tāpēc es tā arī nekā neesmu pircis. :D Tak sāku domāt, vai tik oriģinālā warcraft patiesi būs tik daudz fanus savākuse... ;))
[User Picture]
From:[info]smaids
Date:January 29th, 2009 - 03:05 pm
(Link)
Nu tagad visas spēles smukas :) bet ar to saturu ir kā ir :) tāpēc es pārsvarā spēlēju tīkla spēles (vai online) kur satura by default nav nekāda :D Varētu pat teikt ka single player spēlēs esu jau atpalicis :D nez kas jauns un labs iznācis. Ja nu tikai kautkas ļooti sen gaidīts vai tiešām iespaidīgs :)
Par warcraft sakot :) laba spēle. Pie grafikas jāpierod, bet nu tāds nu ir viņu stils.
Ja ir vēlme ko reālistiskāku un skaistāku tad var paspēlēt "Age of empires" ar paveca, jo cik atceros PC tev nebij tas jaudīgākais.
Un vispār :D kurš ta mūsu laikos spēles pērk :D es pa visiem šiem gadiem esu nopircis laikam 4as un ar tāpēc ka biju pārvācies uz jaunu mitekli, interneta vēl nebij (jāgaida nedēļa bij), bet laiku nosist vajadzēja :D aizgāju uz RIMI sapirkos un gāju mājās :D
Ja godīgi no tām 4ām, 2as bij galīgi ***** 1na spēlējama, bet ātri apnika, 4tā nemaz nav skatīta :D
Ta nu es labāk novelku no interneta, pat ja galīgi garām ir ta vismaz nav nauda iztērēta :) Un kreku/no cd tagad internetā pa pilno :D

P.S
Un kāda žanra spēles parasti spēlē/patīk jo skatos bij tev gan Fallout, gan warcraft :D RPG un strategy :) 2 pilnīgi dažādi žanri :) Vai arī spēlē visu kas pagadās tāpat uz dullo pērkot :)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 29th, 2009 - 03:55 pm
(Link)
Pārsvarā jau uz dullo un pērkot diskus. Neprotu ar tiem kodiem, krekiem - parasti gadās tā, ka spēlei novilktais kreks neder.
[User Picture]
From:[info]smaids
Date:January 29th, 2009 - 04:35 pm
(Link)
Nu tad var pierakstīties kādā spēļu portālā, kur parādās jaunāko spēļu pārskati, tā zināsi kas jauns/labs nebūs uz dullo jāpērk :)
Bet ar krekiem nav tik traki :) parasti ir pamācība līdz kā un ko. Un lai īsto atrastu vajag precīzi ierakstīt ko meklē :) ieskaitot versiju ja tāda ir :)
P.S
Lab es gulēt šonakt jāstrādā :D
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 29th, 2009 - 04:40 pm
(Link)
Jā, es apskatos to www.gamez.lv, citu nezinu.
Ar labu nakti! :D
Powered by Sviesta Ciba