MēS vIsI mIrSiM! - Labrīt!
January 29th, 2009
08:28 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Labrīt!

(59 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]smaids
Date:January 29th, 2009 - 03:05 pm
(Link)
Nu tagad visas spēles smukas :) bet ar to saturu ir kā ir :) tāpēc es pārsvarā spēlēju tīkla spēles (vai online) kur satura by default nav nekāda :D Varētu pat teikt ka single player spēlēs esu jau atpalicis :D nez kas jauns un labs iznācis. Ja nu tikai kautkas ļooti sen gaidīts vai tiešām iespaidīgs :)
Par warcraft sakot :) laba spēle. Pie grafikas jāpierod, bet nu tāds nu ir viņu stils.
Ja ir vēlme ko reālistiskāku un skaistāku tad var paspēlēt "Age of empires" ar paveca, jo cik atceros PC tev nebij tas jaudīgākais.
Un vispār :D kurš ta mūsu laikos spēles pērk :D es pa visiem šiem gadiem esu nopircis laikam 4as un ar tāpēc ka biju pārvācies uz jaunu mitekli, interneta vēl nebij (jāgaida nedēļa bij), bet laiku nosist vajadzēja :D aizgāju uz RIMI sapirkos un gāju mājās :D
Ja godīgi no tām 4ām, 2as bij galīgi ***** 1na spēlējama, bet ātri apnika, 4tā nemaz nav skatīta :D
Ta nu es labāk novelku no interneta, pat ja galīgi garām ir ta vismaz nav nauda iztērēta :) Un kreku/no cd tagad internetā pa pilno :D

P.S
Un kāda žanra spēles parasti spēlē/patīk jo skatos bij tev gan Fallout, gan warcraft :D RPG un strategy :) 2 pilnīgi dažādi žanri :) Vai arī spēlē visu kas pagadās tāpat uz dullo pērkot :)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 29th, 2009 - 03:55 pm
(Link)
Pārsvarā jau uz dullo un pērkot diskus. Neprotu ar tiem kodiem, krekiem - parasti gadās tā, ka spēlei novilktais kreks neder.
[User Picture]
From:[info]smaids
Date:January 29th, 2009 - 04:35 pm
(Link)
Nu tad var pierakstīties kādā spēļu portālā, kur parādās jaunāko spēļu pārskati, tā zināsi kas jauns/labs nebūs uz dullo jāpērk :)
Bet ar krekiem nav tik traki :) parasti ir pamācība līdz kā un ko. Un lai īsto atrastu vajag precīzi ierakstīt ko meklē :) ieskaitot versiju ja tāda ir :)
P.S
Lab es gulēt šonakt jāstrādā :D
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 29th, 2009 - 04:40 pm
(Link)
Jā, es apskatos to www.gamez.lv, citu nezinu.
Ar labu nakti! :D
Powered by Sviesta Ciba