MēS vIsI mIrSiM! - M-ja...
September 18th, 2008
09:51 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
M-ja...
Nu, pārinstalēju mājas datoru, pārformatēju visu - bildes, video, doķi, xxx - viss pa pieskari. Par to zvērs skrien rūkdams, savu mūžu tik labi dators nav strādājis... dīvainākais tas, ka tas winXP noformatēja visus cietņus, ne tikai to, uz kura liku vindu. Tagad es zinu, ka vajadzēja atvienot datu disku no sistēmas... nu neko, skola maksā naudu un nervus. Un vēl es zinu, ka MaXimā nedrīkst pirkt NEVIENU spēļu disku.
Ech.
Ar labu nakti!

Current Mood: noguris

(9 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]zupcis
Date:September 18th, 2008 - 10:58 pm
(Link)
Teorētiski windai instalācijas procesā nevajadzētu nevienu citu partīciju, kur nu vēl disku aiztikt, bet nu kam negadās. A winda tikai pagaidām lido :) ar laiku sāks planēt.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:September 19th, 2008 - 09:04 am
(Link)
Da tur vispār mistika bija: bija 2 HDD (C:\ un E:\ uz viena diska, kas sadalīts divās partīcijās - uz C:\ winXP da programmas, kuras savādāk negāja, ja tās uzinstalē uz E:\, a uz E:\ - visāda draza. un otrs cietnis bija F:\, kur glabājās visi dokumenti, filmas un bildes.) Noformatēju E:\, lai atbrīvotos no visiem mēsliem (neriktīgi atinstalētām spēlēm), tik un tā lec zilie logi ar lūgumu aizvākt pēdējās instalācijas. Nu, ko Tu darītu manā vietā? Atinstalēju no C:\ VISU, ko vien varēja - tik un tā... nospļāvos un palaidu winXP instalēšanu. A šis nez kāpēc bez variantiem un iespējas kaut ko atcelt noformatēja F:\, to pārdēvēja par C:\, Winda tagad ir uz mazās partīcijas E:\ar 25 Gb, a otra partīcija F:\ ar ~90 Gb tagad būs sievas doķiem... visas programmas tiek instalētas uz C:\ 250 Gb. :D es pilnīgi neko vairs nesaprotu, bet šitāds izkārtojums man vispār tīri labi patīk.
[User Picture]
From:[info]zupcis
Date:September 19th, 2008 - 11:56 pm
(Link)
Teikšu tā. Pēc šī komentāra izlasīšanas neko nesapratu :) Tas labi, ka viss noromatējās pie tētiem, var sākt jaunu smuku dzīvi.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:September 22nd, 2008 - 10:31 am
(Link)
:D Domā, es pats sapratu? iztēlojies, disks programmām, 250 Gb... :DDD
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:September 22nd, 2008 - 12:14 pm
(Link)
Izskatās, ka tas lielais cietnis Tev bija primārais, bet mazais sekundārais. Un Tu pats vai nu pilnā biji vai samiegojies, ka nepamanīji, kurā brīdī setaps prasīja, kur vindausus likt :) Nē, nu vēl jau var būt tādas dīvainības, kā mazais disks ssekundārajai šleifei piesprausts, bet lielais primārajai, bet tas mazticams, tad Tev iepriekš ar to veco vindausu vispār būtu sviests.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:September 22nd, 2008 - 12:38 pm
(Link)
Tas džeks, kurš visu iepriekš štellēja, pēc setapa nez kāpēc pārdēvēja diska partīciju nosaukumus. A Master diski patiesi bija abi, es tik cerēju, ka pamainīšu diskus, uz kura win likt. Tak šis vispār nepiedāvāja neko mainīt. Labi gan, ka ārējā cietnī visas bildes un doķi bija noglabāt...
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:September 22nd, 2008 - 12:46 pm
(Link)
Nu jā, pārinstalēšanas dzelzs likums - atstāt kompī tikai to disku, uz kura liks sistēmu. Man vienam pat bija jāatslēdz iebūvētais atmiņas karšu lasītājs, citādi vindausis uzskatija, ka šamais ir C:, sīdis ir D:, un gribēja sevi uz E: diska likt. Kas tīri tehniski nav nekas šausmīgs, bet galvas jaukšana būtu pamatīga.
From:[info]ex_silentio
Date:September 19th, 2008 - 12:30 am
(Link)
Īsti vīri dublējumkopijas netaisa.. Īpaši laikos, kad ārējais cietnis ar 500GB ietilpību maksā jau zem 50Ls..
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:September 19th, 2008 - 09:08 am
(Link)
Oj, zajebis padoms. :D labi vēl, ka daudzas bildes man jau bija noglabātas ārējā cietnī. ;)))p
Īstenībā, es cerēju, ka tiks winXP uzinstalēts uz C:\ partīcijas ar tiem ~90 GB un reālo F:\ disku ar visiem doķiem vispār neaiztiks, bet... :((
Powered by Sviesta Ciba