MēS vIsI mIrSiM! - Nu, brīvdienas, bļin...
July 28th, 2008
08:57 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu, brīvdienas, bļin...

(15 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:July 28th, 2008 - 09:23 am
(Link)
Mums gan Vakarbuļļos uzlika soda kvīti - kaut arī bijām noparkojušies vietā, kura izskatījās pēc parkinga un, atšķirībā no daudziem citiem, nebijām ne zālītē, ne arī traucējām satiksmi. Sučkas municipāļi - tipa, kārtējais pasākums naudas kāšanai, nevis satiksmes organizācijas nodrošināšanai (jo taču NAV kur tās mašīnas likt, vienkārši fiziski nav!)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:July 28th, 2008 - 09:30 am
(Link)
It's a busines, baby! :DDD Protams, ka tas viss ir speciāli noorganizēts, aizbildinoties ar vIdEs AiZsArDzĪbU, lai radītu ideālus apstākļus vietējās pašvaldības kases papildināšanai un atpūtnieku vainas apziņas radīšanai. Vidusjūras zemēs ar mašīnu var piebraukt pie pašas pludmales un nevienam ij ne prātā nenāk maurot par sačakarēto vidi un žēli blēt par putniņiem, kuriem neesot, kur ligzdot.
Ai, aizvakar lielo sudrabgārni redzēju Juglas ezerā - skaists bez gala...
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:July 28th, 2008 - 09:58 am
(Link)
Nē nu, par vidi es neko nesaku - salīdzināt ar Vidusjūru ir bezjēdzīgi, jo tur ir pilnīgi citi vides apstākļi. Pie mums kāpās ar mašīnu braukt IR barbariski, bet te jau neviens nerunā par braukšanu kāpās - tikai to, ka mašīna tiek parkota uz asfalta, vietā, kur nevienam netraucē, bet vienalga atraujas soda kvīti. Cūcība :/
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:July 28th, 2008 - 10:12 am
(Link)
Taisni tā, taču varēja izveidot civilizētas maksas stāvvietas ārpus kāpu aizsargjoslas. Bet nē, vieglāk taču sodīt.
Powered by Sviesta Ciba