MēS vIsI mIrSiM! -
October 3rd, 2006
09:28 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(26 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]tante
Date:October 3rd, 2006 - 10:26 am
(Link)
a tur visaadi kjeemi saziimeeti ar tizliem vardiem un jamiem visiem ir visdazhaadakie iemesli (stulbi tadi) kaapeec jamie neies balsot.. un beigas baigais lozungs "Neesi taac kaa vinji!"..:))
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:October 3rd, 2006 - 10:29 am
(Link)
Jāāāā... vārna žēli nopūtās, iekārtojās zarā ērtāk un sāka ar cerību skatīties debesīs, gaidot, līdz dievs par viņu apžēlosies un atsūtīs nākamo siera gabalu... :DDD :PPPPP
[User Picture]
From:[info]tante
Date:October 3rd, 2006 - 10:33 am
(Link)
incanti zinaat (pavisam nopietnas paardomas!) a KAS notixies ja Neviens neies balsot??.:) ljichna e sjau gadiem nebalsoju, jo neredzu par kamo..:)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:October 3rd, 2006 - 10:42 am
(Link)
Bljee, PiZdJeC buus - TaUtAs KaLpI netiks ieveeleeti, nah, un paliksim mees vieni kaa baareniishi - nebuus neviena, kas nosaka, cikos zobi jaatiira! :DDD
A ja nopietni - tiks ieveeleeta hvz Saeima, kas turpinaas nosprausto kursu - savas un "vajadziigu cilveeku" kjeshas pildiishanu. Apsoljuuts poh@js, kas tiks ieveeleeti - krieviem te dziive ir pietiekami laba, lai shie murgotu par pievienoshanos Krievijai, krievu valoda kaa otraa valsts valoda mani neuztrauc (tas iisteniibaa buutu pat atbalstaami, ja mees katrs prastu vismaz 3 valodas sarunvalodas liimenii), tuudalinju radikaalji, kas runaa par vispaareeju Latvijas militarizaaciju, ir Tvaikjenes potenciaalie pacienti un par taadiem vismaz es nebalsoshu konkreeti, kas paliek? Bulterjers-Betmens un Citplaneetietis? :PPP
[User Picture]
From:[info]tante
Date:October 3rd, 2006 - 10:44 am
(Link)
nu par to militarizaaciju e spilnigi piekritu.:) nafig mums baisaa armija, skauti un gaidas?.:) baigi dizhie mums cilvekresursi lielgabalgaljaj laikam.:)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:October 3rd, 2006 - 10:49 am
(Link)
Katram psihiski veselam un kriminaali tiiram pilsonim seifaa jaabuut kalshnjikovam un 3 radzinjiem ar patronaam - ja ne karot, tad vismaz maaju pret razbainiekiem aizstaaveet. Wot ij visa armija, bet ne tanki, stealthi, atombumbas izstraade un kas tik veel ne.
[User Picture]
From:[info]ib
Date:October 3rd, 2006 - 12:27 pm
(Link)
nu, ja neviens neies, vēlēšanas nebūs notikušas un būs lieliska iespēja vēlreiz notriekt godīgo nodokļu maksātāju naudu un sarīkot atkārtotas vēlēšanas.
Powered by Sviesta Ciba