MēS vIsI mIrSiM! -
August 1st, 2009
12:33 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Shodien Islandes ziemeljos ir saulaina silta diena, nupat kaa esmu atgriezies no copes tepat Vopnafjorduras ostaa. Kjeeraas tikai mazinjas mencas 5 m no krasta, bet kas par skatiem visapkaart!... Uudens dzidrs, akmenji apaugushi ar visdazhaadaakajaam aljgjeem, taadas kraasas, ka liekas - tie ir prasmiiga daarznieka staadiijumi. Pusdienaas eediisim grileetu valja galju, domaaju, ka buus garshiigi. Gaiss sasilis liidz +20 graadiem, un mees pukojamies, ka taa nebija vakar, buutu Detifosa uudenskrituma bildes sanaakushas veel labaakas.
Iisteniibaa, man vienubriid vaajuma briidii uzmaacaas veeleeshanaas visas bildes dzeest laukaa, jo shejienes skaistumu kopumaa nespees paraadiit nekaads aparaats, tas ir pasham jaaredz. Bet laikaa, kad ir migla, es lieliski saprotu polaarpeetnieku un juurnieku aprakstiito iipashu depresijas paveidu - Lielo Peleeko, no kura juuk praataa. Visu laiku te dziivot es laikam gan negribeetu.
Virs muusu maajas plakankalnee veel ir sniegs, peec pusdienaam aiziesim papikoties. :D Jaa, vakar pie Eiropas-Amerikas plaatnju robezhas pamaniiju piilaadzim jau pirmaas koshi saartaas lapas... te jau saakas rudens.
Jauku dienu Tev!

(7 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:August 1st, 2009 - 04:35 pm
(Link)
mājiņu īrējat, vai kā? tas tā - neskartas dabas vidū? ļoti gribētos ko tādu reiz piedzīvot tieši ziemeļos.
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:August 1st, 2009 - 04:41 pm
(Link)
ā, tikko ielzasīju iepriekšējos ierakstus, biju palaidusi garām - sen nav bijis laika lasīt. tad man tagad viens jautājums - kā jūs to braucienu organizējāt un saplānojāt? individuāli? kāda domubiedru grupa? vai vēl citādi?
From:(Anonymous)
Date:August 1st, 2009 - 08:45 pm
(Link)
vish tak ciemos pie sievas draudzenes:) ieprieksh raxtiits tika! kas tad tur ko plaanot maxaa tik dzunguru un laid ciemos, kur Tevi uznjems, izguldiis un izvadaas pa skaistaakajaam vietaam!:)
vispaar malacis, ka apraksta un padalaas iespaidos!!!
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:August 1st, 2009 - 10:36 pm
(Link)
Atbraukshu Latvijaa, salaadeeshu bildes un paraadiishu skaistaakaas.
From:[info]sapiere
Date:August 1st, 2009 - 10:51 pm
(Link)
Tas noziime visas? ;)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:August 2nd, 2009 - 12:57 am
(Link)
Trakaa, tur buus ap 1000 bildeem... :DDD
From:[info]eermaniitis
Date:August 2nd, 2009 - 05:08 pm
(Link)
par vaļa gaļu milzīgs fuj - jāsaudzē

a par pelēko! nieki vien - labākās bildes no mūsu ceļojuma bija tieši miglas laikā pie tās vietas, kur speciālas ūdensamfībijas-ahtobusi ved pie mikro aizbergiem vizināties tūristu grupas - paprasi vietējiem, notiekti pastāstīs

šitos te - pufinus redzēji? jūras papagaiļi vai kas viņi tādi - smieklīgi un krāsaini
Powered by Sviesta Ciba