MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
12:33 pm

[info]mamuts

[Link]

Shodien Islandes ziemeljos ir saulaina silta diena, nupat kaa esmu atgriezies no copes tepat Vopnafjorduras ostaa. Kjeeraas tikai mazinjas mencas 5 m no krasta, bet kas par skatiem visapkaart!... Uudens dzidrs, akmenji apaugushi ar visdazhaadaakajaam aljgjeem, taadas kraasas, ka liekas - tie ir prasmiiga daarznieka staadiijumi. Pusdienaas eediisim grileetu valja galju, domaaju, ka buus garshiigi. Gaiss sasilis liidz +20 graadiem, un mees pukojamies, ka taa nebija vakar, buutu Detifosa uudenskrituma bildes sanaakushas veel labaakas.
Iisteniibaa, man vienubriid vaajuma briidii uzmaacaas veeleeshanaas visas bildes dzeest laukaa, jo shejienes skaistumu kopumaa nespees paraadiit nekaads aparaats, tas ir pasham jaaredz. Bet laikaa, kad ir migla, es lieliski saprotu polaarpeetnieku un juurnieku aprakstiito iipashu depresijas paveidu - Lielo Peleeko, no kura juuk praataa. Visu laiku te dziivot es laikam gan negribeetu.
Virs muusu maajas plakankalnee veel ir sniegs, peec pusdienaam aiziesim papikoties. :D Jaa, vakar pie Eiropas-Amerikas plaatnju robezhas pamaniiju piilaadzim jau pirmaas koshi saartaas lapas... te jau saakas rudens.
Jauku dienu Tev!
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba