malkolnsP - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

čau cibas draugi! 17. Maijs 2022|00:44

malvine_truse
Vai kāds no maniem lasītājiem būtu ieinteresēts uzrakstīt kaut kādu recenziju, pārdomas par Labais Dāma jaunāko albumu "Muzons tas ir faking kaifs"?

To var noklausīties pilnīgi visos iespējamos straumēānas servisos.
Kā arī top kasetes ar cidtādiem dizainiņiem un vēl kādu gabalu iekšā, kas nekur citur nebūs pieejams.

Pabaigs albumu tas ir faking kaifs


protams pieņemšu viedokļus arī komentāros!


Šī darba teorētiskais pamatojums

- Tu redzi?
- Ko tad?
- Nu to tur?
- Nē, nezinu, neredzu
- A uz ko tu vispār skaties?

Es par citiem nezinu, bet es kaut kā kuļos caur dzīvi uz priekšu pretī kaut kādiem saviem mērķiem, bez īpašām cerībām tos sasniegt. Vienkārši man liekas, ka kaut kādu virzienu vajag, citādi nekam patiešām nav jēgas. Un nekad nesanāk aiziet līdz tiem mērķiem pa tiem izcēlētajiem ceļiem. Bet šad un tad izdodas uzdurties iecerētajam negaidīti, bet citreiz tu buries cauri brikšņiem pa galvu un pa kaklu un pēkšņi iznāc klajumā, kur kā dārgumpodiņš stāv tavs lolojums.
Muzons tas ir faking kaifs. Bet tas arī ir atkarīgs no tā uz ko tu skaties. Man muzons ir faking kaifs ikreiz un manī vienmēr ir muzons, kā kaifs,. Tikai tas ir jāizdročī ārā no visas tās tumšās zarazas, kas uzkrājas mūsos kuļoties cauri notikumu un iedomu brikšņiem, man tas vienmēr ir muzons, kas kā vadošā gaisma spīd un palīdz noteikt virzienu starp rēgiem un grākiem.
Šajā materiālā, ko es jums grasos tagad prezentēt ir tas, kas ir bijis manī iekšā un kas ir lauzies uz āru kā nu varējis un cik es tam esmu ļāvis, tas pats ir ieguvis savu formu ar mani runājot un strostējot mani. Muzons tas ir faking kaifs, bet tev nākas uzplēst savas krūtis un caur gaišu brūci iztecināt to ārā un palikt drosmīgam pie tā kas iznāk. Vismaz esmu centies, pēc savas labākās sirdsapziņas to atstāt patiesu, tādu, kāds tas nāk no manis, no manas sirds, manas dvēseles un visas manas būtnes.
Ar šo materiālu es ielūdzu jūs savā jurtā, pie saviem apkarsētajiem akmeņiem apsēsties apkārt, pavērt ausis un ielaist to iekšā, ļaujiet man iemiesoties jūsos un nāciet līdzi man šajā pārdzīvojumā. Un kad šis piedzīvojums būs beidzies, kas zina, varbūt kādam paliks vieglāk. Vismaz tās ir manas lielākās cerības nododot jums šo materiālu.
Paldies par uzmanību.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: