malkolnsP - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

11. Maijs 2018|00:03
krishjaanis2
es nejokoju un neironizēju, principiāli, nedz arī citu jokus, ironijas un sarkasmus tveru kā tādus. principiāli.
es, piemēram, nekad neesmu ikdienas ļaužu runā dzirdējis, ka kaut kas tiktu apzīmēts kā "heteroseksuāls", tas arī viss. ja ordinārais dēcentais ļautiņš saka "gejisks" (un, starp citu, ne jau vecajie tā saka - jaunieši, pieņemu, aiztapinot no amerikāņu populārās kultūras un interneta), tad es ticu, ka tas nav tukšs apzīmētājs, kaut kāds nozīmju tīklojums gan jau tur apakšā ir. homofobiskums, man šķiet, vairāk skar morālo izvērtējumu, savukārt es "gejisks" šeit lietoju vairāk estētiska sprieduma veidā.
pats nerakstu cibā (lai gan ciba kā interneta dinozaurs ir vēlama platforma), jo tas aizņemtu laiku un būtu daudz jākašķējas, gribētos arī lielāku outrīču nekā tie pāris cibas heiteri; kā arī sev nosolījos, ka pēc lietotāja nosaukšanas savā vārdā vai nu turpinu rakstīt, vai arī, ja izdzēšos, tad vairs nekad.
komentāri ir cita forma, tā nav prīčošana. komentāri ir polemika un reakcija, strīds, agons. nekas nav labāks par polemiku.
nē, es sevi nepieskaitu pie ordinary decent people, diemžēl, bet es gribētu būt starp viņiem un reizēm mēģinu strādāt uz to pusi. 50-60% gadījumu mani sentimenti gan sakrīt ar ordinary people sentimentiem, vai arī esmu iemācījies tos novērtēt no jauna, gandrīz kā heimkehr.
nu, tevi es nepieskaitu pie pie ordinary decent people, jo kaut vai šeit tev šķiet, ka gejisks ir tukšs apzīmētājs. mazajam cilvēkam tā pārsvarā nebūtu problēma.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: