malkolnsP - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

3 1. Maijs 2018|09:51

malvine_truse
Cilvēkam vienmēr obligāti jāmazgājas no rīta. Ne katru rītu, bet kad mazgājies, mazgājies no rīta, lai var izdomāt visas lietas, kas tev šodien jādara, turklāt var savu spoku piekalibrēt savam ķermenim, jo slaukoties tu noskanē savu fizikālo izpausmi.

EDIT: Es biju domājis nevis tieši no rīta, bet uzreiz pēc pamošanās.

Otra lieta ir tā, ka vēlreiz jāatgādina kāpēc miegs ir tik svarīgs, jo miega laikā tavs saprāts norenderē notikumus un saliek loģiskā kārtībā. Tāpēc nevajag upurēt miegu vienai seriāla sērijai vai youtube video. vienkārši vajag šīs lietas lietot kad esi nomodā, nevis kad jau esi apgūlies guļus gultā. Modinātāju vispār nevajag lieot, vajag veienkārši mosties augšā tad, kad tev jāmostas. Ja, piemēram, tev jau sešos ir jāceļas, lai paspētu uz darbu, tev nekas cits neatliek kā iet gulēt desmitos, un nevajag man dirst, ka desmitos nav iespējams aiziet gulēt. Ir iespējams, mierīgi. Protams jārēķinās, ka sākas aktivitātes periods gadā, tātad būs vairāk gaismas un vairāk darāmā.
Kad esi apgūlies gultā, vienkārši padomā par to, ko šodien izdarīji un vai izdarīji to, ko biji domājis izdarīt. Tad pārbaudi vai tev ar ķermeni viss kārtībā, vai tev nevelk kādu locītavu kaut kur, vai ko tamlīdzīgu un tad padomā, ko darīsi rīt, virtuāli izej cauri rītdienas notikumiem un tad jau vajadzētu laisties miedziņā.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: