malkolnsP - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

20. Jan 2018|13:16
krishjaanis2
nevaru iedomāties nevienu ietvaru, kurā to būtu darījis, "baltais genocīds" vispār ir ideja, kurai (mūsdienās) jēga, fons, saknes ir tikai ASV, kamēr mans izejas punkts vienmēr ir Europa. vai Eiropā notiek balto genocīds? nē, jo genocīds ir apzinata, mērķtiecīga, tīša darbība, lai gan daudzos punktos 3. pasaules valstu, sevišķi islāma kultūras pārstāvju masveida importēšana ir tīšas, merkantīlas darbības rezultāts, tās mērķis, manuprāt, nav tieši "balto genocīds" kā "rasu cīņas" (wtf koncepts) padarīšana. tiesa, dažbrīd šaubos, varbūt Kalergi plāns ir pa īstam (jo nereti tieši tā arī izskatās)? ja tā, tad 22.gs. vēsturnieki ilgetmiņa perspektīvā raugoties to varēs apzīmēt ja ne par balto genocīdu, tad par etnisko eiropieši genocīdu gan.

man liekas, augstprātībā un snobismā balstītu sašutumu (kas ir mans galvenais pārmetums, ja ne vienīgais, noteikta kontingenta pārstāvjiem) tavā komentārā demonstrē kaut vai mēģinājums man piešūt neoliberālismu.
pamatots sašutums ir tad, ja tiek zaudēts vai nīcināts kas vērtīgs. sūdzēšanās par granātu uzbrukumiem, piemēram, kādam zviedru policijas iecirknim vai par kārtējo marazmu akadēmiskajā vidē nevar vienādot ar upurības kultūru, kurā kāds ne tā uz mani paskatījās vai pateica kaut ko diskriminējošu
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: