Efektoloģe
06 November 2009 @ 05:46 pm
 
Ja vīrietis tev nezvana, tas nozīmē, ka viņam ir cita, kurai zvanīt.
 
 
Efektoloģe
06 November 2009 @ 06:38 pm
 
Man ir daži komentāri par ltv1 vakara cēlienu..
Panorāma piedāvāja vairākus sižetus, no kuriem, šķiet, vismaz 3 bija tapuši, panorāmas meitenes "izdzenot uz ielas". Tā viena nonāca pie "cietuma tēmas", kur aptaujātie pauda divus pretējus viedokļus - ārzemju cietumnieku izmitināšana valsts kasei nestu 4milj, un TM sekretāra komentārs, ka mums cietumi neatbilst ES prasībām, ka arī pašiem jau maz vietas, un vispār, tā viņam pirmā dzirdēšana.

Otra žurnāliste pie Origo, tumsā un lielā cilvēku masā (liek mums iztēloties, kā tas viss pārnēsājas) brīdināja par gripas epidēmiju, kur,vismaz man, pēc atšifrējuma nebija skaidrs, vai runa ir par cūku gripu, vai vispārējo vai? Ievadā tika solīts, ka pastāstīs, ko darīt - kā pasargāties, kā rezultātā uzzināju, ka mums nekādas akcijas nenotiek, sabiedrība netiek informēta, UK esot tālrunis, kur var pazvanīt un pastāstīt par to, kā tu jūties. Mums nekā tāda neesot.So?

Vēl viens sižets stāstīja par to, ka slimnīcās varot saslimt ar stafilokōkiem, un pabaisa izskata ārsts mani otrpus ekrāna mierināja, ka viņi (viņš?) visu kontrolējot. Stāsta varonis, apslimušās draugs teica, ka "ja šito tēmu pacels, varot sanākt baigā šmuce." A šādi viņa vēl nav "pacelta"?

Vislabākā sadaļa bija par skolēniem jeb to, kā viņi jūtās jaunajās skolās pēc skolu reformas. Puisītis ilgi domāja, un tad apstiprināja,ka jā - pirmajā dienā viņam neesot bijuši draugi.