uzsaukums meitenēm un sievietēm!

vajadzētu apņemties un vismaz mudināt sevi nevērtēt vīriešus pēc viņu mēneša/gada/vispār ktkāda ienākuma latos/eiro/dolāros. viņiem tas daudz nozīmētu:) cik nu izdosies, bet vismaz padomāt un pamēgināt!

Comments

a ja nu ir biezais, kam patiktu, ka viņam biezs maciņš arī cita acīs biezs?
no kurienes šitādas pārdomas?
un - āķīgākais jautājums - kurš tad vērtē? ;)
par tiem biezajiem sheit nav runai vietas. nu tad vispaariigi sheit necilaasim tos tipus, kam patiik, kas un kaa notiek.

paardomas no te viena cibas un kad arii eeriks stendze/i/nieks kaut ko taadu saaka runatt, tad man likaas, ka nu gan bojens mojens saradushaas veerteetaajas naudai pakalj skreejeejas.

jaa, es nez, kursh veertee, bet kaut kaadu noziimi droshi vien piekshkjir ikviens.
nu man salikās, ka tas tev tāds pašai būtisks temats, ja reiz pat atvilki līdz cibai.
tomēr ne?

es gan esmu vairākkārt izteikusies par mītisko tēlu miljonāru, bet tur gan, šķiet, ir jālasa starp un zem rindiņām - ka man ir piegriezies pašai būt beznaudas un varētu uzrasties kāds naudasmaiss, ne obligāti kāda cilvēka rokā.. ceru, ka šitās fantāzijas arī nevienu neaizskāra.
mani neaizskaara un neviens cits, iznjemot drew, sho te nelasa.

man tas nevar buut buutisks temats, jo es savus miljonaarus veerteeju tikai peec sejas dailes un muguras un rokaam un taa :D mja! man sheit vispar nav ko:D
^^ laba atzīšanās :)
patika, ja? :D bet taa tak ir - deps, boids, kobeins, valo whatsoever, rosdeils.....tralalalalalal - visi kaa viens biezi ka nemetaas! :D bet par brendonu B vieteejo nekaa nezinu, un man pie kaajas, kameer vinsh nezaudee liidziibu :) un kad zaudee, tad mani vairs neintejesee, pat ja meljonaars
skarbi, anet. :)
kā tu kādreiz kādu atradīsi?
varbuut lai kaads mani pameklee, joahaidii :D atradu, palaidu, pati vainiiga! tagad visi ir maneejie, vot.(nikolsona smaidinjsh no durvju shkjirbas, uuuuu) es tak taapat neesmu atbildiiga par to atrashanu vai neatrashanu, man satraukties veel ,kaa tas notiks vai nenotiks? tpfu!
man, protams, patīk tava attieksme, bet te gan runa iet par tavu atradēju lielisko filtru, ko tu piekop! nav tā mugura un smaids un čau.. :)
nu labi, lab. es jau saprot, ka tik nopietni nemaz ar nav. vai arī ir - bet līdz brīdim..... :)
man gan joprojām viktors liekas mīlīgs. varbūt tu viņu vari pieradināt? :D
vo vo, to briidi jau gaidaam mees visi, tikai visdriizaak palaizham un aizlaisham. turklaat - kur tad man ir taas iespeejas kaadu taalaak par muguru un smaidu izpeetiit? te jau neviena nav, te, fakultaatee. rozee koleegja arii nav neviena taaada, ko ta man skriet "briivaaja laikaa", es pat nezinu, kur un kaa to vareetu dariit.

man pietiek ar vienu Viktoru. es vinju sapnii redzeeju VISU NAKTI, neatceros vairs, bet ALL NIGHT atceros. liimenis celjas, spraags un tad buus ok. to otru lai radina kaada cita.
jaa, Tev tur ija jautaajums beigaas, varbuut es varu, jaa, bet negribas meegjinaat. shodien klausiijos biblioteekaa, kamer pati sliiku old english gramatikas uzdevumos, no gramatikas neko daudz nesaprotot, klausiijos aiz plaukta skaljaa puisha balsii, aks meitenei skaidroja arii gramatiku. latiinju!!!!!!!! skaisti (sighs)
:) gan jau, gan jau.
tikai bail, ka kādā aptumsuma brīdī tu neatsum, jo nav tās muguras un balss. bet tu pati taču zināsi labāk..
man jau nav aptumsuma brīži, man viss ir aptumsums, jo nav bijis mirkļa, kad viss ir atvēries un skaidrs bijis. nu labi, varbūt viens bija, bet tas bij sen un vairs nav taisnība. neviens nenāk!!!! alllooooo!!!!
jā, jā, es jau viktoru vairāk nepieminēšu, atļaušos beidzot parādīt, ka saprotu, ka nav jāņem katrs kaut cik normālais, kas nāk pretī.. [citādi mani varētu simtu reiži slānīt.]
MW IR TAISNĪBA!!!!!!!!111 ņems un pēc gadiem viņš atgriezīsies. mmmm :)
pēc kā Tu spried, ka MW ir taisnība? :) paldies par ticēšanu, e arī par to "pēc gadiem" semu diezgan pārliecināta. un tad būs. ja ne romantika, tad kaut kas cits pamatīgs un nemaz varbūt i ne sliktāks:D
hihihi:)
es gribu atbildi!!! pēc kā Tu spried, ka MW ir taisn/iba?
nubet kāpēc lai viņš nebūtu bijis? ..tu vienkārši to noliedz un es saku, ka muļķīgi to noliegt :D
:p
ok. es domāju būs ktkas taustāmāks :) es jau nenoliedzu, tas tiaki izteiciens. es nevaru noliegt. vienīgā gods ir viņa.
:D
redzēs.
redzēs.
neredzēs,
izdomās! :D
uzraksti viņam, uzjautā, kā iet :) meitenes taču parasti tā dara..........
noriebies jau!:) viņš kā zivs parasti neatbild. a pēc gadiem oi saturos jau iedomajoties vien :D nee nee, es neesmu sasapnjojusies, taa ir jauka fantaazija:)
jā. es par fantāzijām pēdējā laikā aizdomājos.
pēc-Freida-domājot.
nu tā. kaut kā.
es sapnī arī ar freiberga sievu runāju par inteliģentām tēmām un viktors, blakus sēdēdams, arī piemetināja pa kādam komentāram.. ko šamais blandās pa mūsu sapņiem! :D

mīlestības filozofija. nē.
attiecību filozofija.
atrast.. hmm.. jā.. varbūt jāsāk domāt.. varbūt jāiet mācīties, kur apkārt tikai puiši? varbūt.. varbūt jāsāk izspēlēt triki :)
F sieva bija tā jūsu profesore vai abstraktā un vispārējā būtne, kam ir šis godpilnais dzīves uzdevums un laime?:) smalki jums, inteliģentas tēmas!!!! :) ak jūs intelektuāļi!

piebilde par F - šis, akd te mācījies, tāds nekāds esot bijis, ā, laikam biji klāt, kad Agnese atstāstīja:) nu re... man arī ir visas iespējas tātad un ar mežāža horoskpou padusē vispār varu teikt, ka uz un pēc 40 ohohohohohohoho, saturieties, būs tāda žeņščina, ka vai nu:D:D:D
consequently ome es vispar būšu tāda, kā man pareģots - ideāla un forša:)
žēl, ka ne manējā! ..bet tas tā, ja varētu neierobežotu Omju skaitu :)
why of course es varu būt arī Tavējā :)
diemžēl tajā laikā man pašai jau ir paredzēta, arī no tavas rokas, omes vieta, vai tad ne?
mmm, stereotipi :) būšu omes **** ome yyyyy :)
omjome!
cik mazbērnu Tev būs?
to vēl neviens nav pareģojis. vari to darīt, ja vēlies :)
atkarīgs no tā, cik bērni Tev būs :)
Freiberga pēc idejas bija Freibja Freiberga, jā, bet nepavisam neatgādināja to Freibergu; laikam biju izidealizējusi Freibja īsto un piedienīgo Freibergu :D

un tā žeņščina jau ir..
bet par vīrišķiem tajā vecumā.. vells, jā, jaunībā lielākā daļa, jāatzīst, ir nekādi. kaut kā pēdējā laikā par šo daudz domājos :D ..bet tas nenozīmē ka es tagad uz jauniem vairs neskatos! Veci tomēr ir veci. lai gan izskatās labi. hhh.
nu bet jā, tagad ir jāskatās riņķī uz tiem ņerdzīgajiem un jādabū potenciāla mērīšanas aparāts un būs gatavs pēc 20 gadiem fifīgais šarms:)
:D
jā.. ņerdzīgie! tos tagad-labos laikam ilgam laikam tiešām nav vērts.... :)
nu nevaig uzreiz tā, džonim nav vainas nekādas arī viņa 20 :)
kuram džonim?

nē nu redz
tie tagad-labie pēc tam var tādu šitādi nekādi izvērsties, pilnīgi ka pretīgi skatīties
protams, ne jau lielie eksemplāri, kā džoņi, kuriem 2x20, ..
nu bet ne jau visi uzreiz tagad labie kļūs veci un nederīgi :) ir tak arī džoņa kind, es tam ticu :)
a es tikai bezjēdzīgi filozofēju
nekad jau neko nevar zināt
diemžēl
vispār atradēju filtrs - nav jau neviens pienācis un teicis, ka atradis:) +va ta man tagad visiem, nešķirojot, jāiet klāt un jāsāk izzinoša attiecība?;) tā jau sanāk! nevienu tak nedrīkst vērtēt par zemu! jā jā, jāaizver acis un jāklausās ar sirdi,,,, klusē jau viņa, klusē!
sirds, bet tu taču tagad tiešām vērtē pēc tā, ko vari pateikt, ne runājusi ne kā. diemžēl jā, tieši kā tu secināji, loģiski sanāk, ka ir nepieciešams iet klāt un sākt izzinošo attiecību... vismaz aprunāt un aprunāties..
es nupat iedomājos par Jānīti.. a ar to Tev izdevās izzinošā attiecība :)
ar Jānīti nu gan izdevās :D ko tad es izzināju? korn+, silverchair----------? :D es par viņu pašu ever čever vispār nekā nezinu!!!
tāpēc jau laikam viņš mani tā pievelk......vēl akar veikalā bija attāli līdzīgs viens, ļoti attāli, bet pat.
bet vismaz kaut kā iekomunicēji, ne? tas neskaitās? :))
kas tad ir komunikācija? skaņu apmaiņa? :) nebija tak mums par ko runāt vai arī abi bijām galīgi lousy tēmu atradēji
jā, jā, jā, šis viss ir dzirdēts.
vismaz kaut kas bija.
gribi paklausīties par visiem maniem gadījumiem, kad jaunie cilvēki nemaz nezin, ka viņiem manā prātā jau ir stabils vārds?
mja:) sho ti jau esmu dzirdeejusi, bet labprat klausiisjos veel:)
nene, pat i negribu stāstīt, tikai ar to vēlējos pateikt, ka elementārs stostīšanās kontakts JAU ir kontakts :)
malafemmin, ja tu vēl biežāk rakstītu, vispār būtu labi :/
ja es VĒL biežāk... tas tātad - beidz rakstīt, kamēr sesija? vai kā????
da nē! šitādi paņēmieni attiecas tikai uz mani..
tas bija domāts, ka tu varētu vairāk rakstīt.. es saņemu sūdzības no savas draugu lentes, kurā ir tikai 2-3 rakstoši cilvēki.. no 16. :/
and whats in it for you? naak kaut kaadi bonusi, ja frendlistee biezhnja? :) tas taads pajoks, bet nu :) man laikam nepatiik taa izpausties vai arii slinkums. esmu te, lai lasiitu:)
aha.
un es arī gribu lasīt, tur tas triks.
patīkami to dzirdēt:) un līdz arī tāds (ak mēs cilvēki) nopūtiens:)
ak, mēs cilvēki.
tiešām.
nu nekas, neraksti, ja nav iekšās un vēlmēs.

July 2016

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba