kādreiz bija, bet nu, izbija
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Thursday, March 31st, 2005

Subject:laika nobīde
Time:1:19 am.
Mood:nesasteigts.
Music:kings of convenience - peculiarman/ Berlin 12. August 2004.
Padomājiet - kā ir ar tām zvaigznēm ?
Nu ir taču tā - ja mēs redzam krītošu zvaigzni un paspējam tajā brīdī kaut ko ievēlēties - tas noteikti piepildīsies. Kad bija vēl mazāka tad šis "ievēlēšanās" laiks likās vissīstākais. Jo tas taču ir tik neiespējami - redzēt krītošu zvaigzni un vēl paspēt, kaut ko tajā brīdī ievēlēties. Ja godīgi - man liekas tas īstenībā nav iespējams. Pārāk ātri un negaidīti. Tāpēc man ļoti likās, ka ja kādreiz noķeršu šo brīdi, tad tas nemaz nevar nepiepildīties.
Neesmu arī noķerusi aiz astes. Un vairāk nemaz nemēģinu.
Padomājiet.. Padomājiet tik - tā zvaigzne īstenībā krīt daudzus n-tos gadus atpakaļ vismaz ne tagad un ne tūlīt. Nav tā kā mēs redzam. Nav īstās asociācijas.
Bet redz īstenībā, padomājiet - kā saka - ja cilvēks kaut ko ļoti vēlās, tad viņš to dabū - bet īstenībā, ja salīdzina, tad ja viņš par to bieži domā, tad noteikti kaut vienā no šīs domas lidojuma mirkļiem citā visuma, dimensijā un pasaulē kaut kur izdzisa zvaigzne, un viņa vēlēšanās piepildījās. Un pēc daudziem gadiem, kāds palūkosies dzeltenās debesīs un redzēs kā viņa krīt. Un viņš nezinās neko par to zvaigzni. īsto zvaigzni un īstajām stīgām
Comments: Read 10 or Add Your Own.

Time:1:47 am.
Man slāpst - es vicinu rokas.

kādreiz bija, bet nu, izbija

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.