May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

becoming permanent

Posted on 2013.01.12 at 04:10
Fīlings:: hopeful
Meldiņš: : http://www.youtube.com/watch?v=JK_DOJa99oo&feature=youtu.be
Tags: , , , , , , , , ,
Nu tā... vakar bija jāparaksta papīrs, ka esmu izturējusi pārbaudes periodu. Interesanti, ka pie visiem punktiem man ir achieved. Pat pie drošības noteikumu ievērošanas. Kā tad tā? :D Ja viņiem tipa drošība ir 1. vietā, tad vispār jābrīnās, kāpēc mani ir paturējuši un piedevām - vēl pieņēmuši kā pastāvīgu darbinieku. Es sevi laikam būtu atlaidusi. :D Kāpēc pie izpalīdzīguma nav outstanding? :D Labi, labi, pietiek izrunāties un ierēkt par sevi. :)

Atnāca arī bukleti pa pastu par pensijas shēmu un tika izssniegts konverts darbā par benefitiem - jāaizpilda formas un jānodod HRam. Ir tikai viens "bet" - neatrodu nevienu aizpildāmu formu. :)

Njā, atbildes no peiroļa joprojām nav... nav ticības, bet tomēr ļoti ļoti cerrruuuuuuu, ka notiks brīnums un man piešķirs to... Nu tā... par skaistām acīm un par godu pārbaudes perioda beigām. :D Neizsakāmi lūdzos pie sevis, lai molekulas kaut kur sastājas vajadzīgajā ierindā un noris nepieciešamās ķīmiskās reakcijas.
It īpaši tāpēc, ka beidzot mazliet tiku skaidrībā ar sevi un savu tuvāko nākotni. Bet tikai mazliet. Un man vajag TO!! ja neiedos, tad gan esmu sprukās. Nu varbūt... nē, nu nav bezzizeja, bet ir neziņa. Kārtējā. Kura mani jau tracina. Kāpēc ne vienmēr spēju ar tādu vieglumu pieņemt sev svarīgus lēmumus? m? Kāpēc viss caur mugurkaula apakšu?

Iespējams dēļ intensīvajām pārdomām šī nedēļa bija ASAP - šajā gadījumā - as SLOW as possible. Vismaz nedēļas pirmā puse.

Pēdējās pāris dienas ielika mani atkal sortēšanā. Kāpēc tur tagad pēc pīķa visu laiku tur vienu kolēģi, kurai riebjas sortēšana, bet cilvēku, kuram patīk (nu tā - salīdzinājumā ar visiem pārējiem darbiem turienē) - nē? Performance neatšķiras.

Luksoforu piektdiena darbā.

Veicu pirmo pirkumu Amazonē. :D Ne sev. :D Atnāca 3x ātrāk nekā solīja.

Vajag beidzot nopirkt bateriju kompītim. Laikam ebajā. un vēl šo to. Kāpēc ne Amazonē? Amazonē dārgāk pat ar manu 10% atlaidi. Tad nafig? :D ironiski. bet vēl jāpapēta.

AK, jā, kaimiņi uz to māju nevācass. Saimnieks sāka "buksēt" - laikam pagasta nams, kamdēļ visādas "problēmas". Bet tomēr intensīvi meklē citu māju. Āķis lūpā, tā teikt, vienalga - kurā.

Previous Entry  Next Entry