May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

San Marino, valsts. Dogana

Posted on 2013.09.05 at 17:10
Fīlings:: relaxed
Tags: , , , , , , ,
27.09.2013.
Aizsutiju sms svaam hostam, ka esmu pilseta, viss ok, klidishu pa ciematu un tiekamies 20 ka runats.

Dogana tada komerciala pilsetele, neka ipasa, ko redzet, bet wc loti vajag. Iegaju viena bode pie reizes varbut ari ko atri uzedamu, bet ne 1, ne 2 tur neatradu. Tomer uzprasiju pardevejam - kas tomer tads interesants sai pilseta. Pardevejs neko nespeja atbildet, bet cits bodes pircejs piesledzas - ka nekas jau ipashs, ko redzet nav, bet vismaz pateica, kur atrodams laukums, kur man jatiekas ar hostu bus velak. Vinam masa, izradas, ir vestniece Igaunija. :) Vai vnk tur strada.

Klistu talak, gribu atrast kadu partikas veikalu, bet nerodas un nerodas. kads norada aptuveni virzienu un saperku tur sadus tadus darzenus un arbuzu - vakarinu vieta. Pecak nejausi atrodu parku. Daudzi tur trenejas, skrien utt, kads virves staigatajs trnejeas starp 2 kokiem. Apsezjos uz benjkja paverot virves staigataju, kada gimene ar berniem apsezjas netalu. Vinu puika pazinjo, ka grib churat, pagriezjas pret vinjiem ar muguru (bet pret mani ar seju) un tik dos valjaa. :D Vecmaminja attureja.

Lukoju pec jaukas vietas, lai skats butu forshs, laiks ari tiri jauks, saulains. Benki visi tadas vietas, ka koki aizsedz skatu uz San Marino kalnu. Apsezjos zalaja pasa parka vidu un piestukjejos ar arbuzu. :D Pa ausim kapa ara, kaut tikai ceturtdala.

Peksni sakas vejs, saka nakt virsu makonis, ka domaju - nu tik bus gaziens!!! domaju - atrak jaapeed tas arbuuzs un jatinas. Klust nepatikami pat vesi. San Marino kalns ir ar melnu cepuri.

Tomer kaut ka nez ka, tas makonis pagaja slipi garam un netrapija man virsu. Paliku sausaa.

Tuvojas plkst 20, saku virzities uz skvera pusi. Atbilde uz manu iepriekshejo sms ta ari nav atnakusi, bet nu nekas, varbut aiznemts. Bet plkst jau 20:20, bet hosts vel nav paradijies, aizsutu sms, ka esmu uz vietas un gaidu. Nav atbildes. Kad jau puse 21, domaju, ka vabrut nr nepareizu iedeva. Parbaudu, zvanot - necelj augsa. Nu domaju, ka dimbaa esmu. Hosta nav, ir jau tumss un jamekle, kur naksnot. Zvanu velreiz, bet soreiz pacel un saka, ka ir celja, bus pec 5 min. Nu italiem 5 minutes ir japareizina vismaz ar 2. bet beigu beigas laimigi sagaidiju. Tomer atbildet kaut vai isi uz sms varej tomer - aiztaupitu daudz stresa. Pusstundas nokavesanas tomer starp nepazistamiem cilvekiem, ir nopietna.

Matteo ir pa pusei italis, pa pusei sanmarinietis. Interesants kadrs. Aizveda paest padinu uz kadu estuvi un tad uz Rimini pie druagiem esot partijs. Nu labi - aizbrauks paskatities. Tas, izradas, latinamerikanju deju promotion pasakums pie kadas viesnicas. Pamacija man bachatu, meringu un kizombo. tad vel koriski (kopistiski baraa) dejojamaas dejas ari. Tur esot viena ieviete gados, kas visu laiku izsaka majienus par seksu un dejo ari ta seksiski loti, izjusti un ash iekliedzas ka orgasmu kjertu. Laikam nimfomane. :)

Sezot majas pie galda, dzirdu kaut ko neparastu... Tas tachu brainstorm!!! Prata vetras Maybe. :) Pa Rimini radio.
Vinam forss liels balkons, no kura redzams ari SM kalns.

Bridinaja mani par gajeju parbrauktuvem - seit soferi vispar tikpat ka nereagje uz gajejiem pie parejam - reti kad stajas. Pec valstim, kur soferi apstajas, tikko tu tikai tuvojies parejai, tas ir mazliet slideni. :D Nekas, nekas, viss ok.

Previous Entry  Next Entry