mafia

Archive

February 26th, 2007

10:22 am: padarīts un nedarīts...labRĪTS :D

Brīvdienās izdevās samazināt neizlasīto grāmatu čupu par 1 gab. Viii es beidzot spēju koncentrēties. Un vispār kpc tās visas grāmatas tik dārgi maksā - jau krājas vēlmes par vēl citām kaudzēm... Bet nu. Neba visu izlasīsi, neba visu paveiksi, ko sadomā.
BTW sen uz kino nav būts - jāaiziet popkorns jāsaēdas (manā gadījumā - arī jāizbārsta) un tad sirds mierīga gan par izdarīto, gan neizdarīto :D           Jau septiņas dienas pagājušas takš: )



11:46 am:

Šis pat mazdrusciņ asprātīgi rīta agrumā bija.



03:34 pm: Bļe, es ceru, ka to %*^&%$o oranžo "ādiņu mijēju" portālu patiesi aizvērs. Tad nebūs regulāri jāsaņem no kaut kādiem mazgadīgiem nevienam nevajadzīgiem un nezināmiem pokemoniem infantili uzaicinājumi. Un visādi pid0ri nesūtīs siekalainas formas F5 vēstules iz sērijas "Kāda tev jauks vārds" vai "kāda smuka biUde"!!!?!?! Slēdziet ciet, manis pēc.
Thou tā pamatdoma, kas tam visam bija sākumā nav slikta. Tikai vai nav iespējams aizliegt iesaistīties personām, kas vēl nav sasniegušas pelēko šūnu attīstības pakāpi - esmu normāla persona un no gara laika "nešujos klāt" svešiem cilvēkiem, lai pārkāptu 500 'drauga' gabalu robežu, kas man jāpārsniedz, lai vinnētu derībās ar 5a klases krutāko pokemonu, kurš pa vakariem mājās graiza sev apakšdelmus (jo viņam pagaidām ir nieka 478 draugi, kas nozīmē, ka LIFE IZ PAIN ==> must kill myself) ?...

Powered by Sviesta Ciba