Mirkļu konservācija - Celjojums [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Celjojums [27. Apr 2005|17:09]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Skaņas |Ordo Equitum Solis - The Cursed Sings Its Songs (Radio Dunkle Welle)]

Izdomaaju aplaimot juus ar savu piedziivojumu apraxtu :) Taatad piedziivojumu iisfilma ar nosaukumu "Kaa divi idioti uz konferenci devaas". Lasiit

3diena
Taatad izbraucu no kojaam 6os no riita, laiciigi uzspeeju gan uz vilcienu uz Stokholmu, gan uz lidostas busu (kas man ir ljoti neraxturiigi - vispaar kaut kur ierasties laikaa). Lidostaa esmu stundu pirms izlidoshanas, laika regjistreeties liidz ausiim. Taa kaa iepriex biju sanjeemis instrukciju "pack light", taa arii izdariiju - viena soma, viss pac nepiecieshamaakais (kaa izraadiijaas iznjemot zobu pastu). Profesors ar visaam biljeteem arii ieradies laikaa - jeeeeeeeej, izskataas ka celjojums buus mieriix (aha, blja, SCHAS!!!). ejam pie check-in, izraadaas ka lietuvos avilinijos nau tiesiibas paardot biljetes uz DBA lidojumiem - reiss izlido peec 50 min, mums iesaka doties uz ticket counter, noskaidrot paarpratumu. protams minuutes 10 nevaram atrast iisto biljeshu kasi un izskraidaam pus Aaranu, beidzot noskaidrojam ka vieniigais kaa mums var paliidzeet - paardot jaunas biljetes. 15 min liidz izlidoshanai - nodot savas mantas bagaazhaa mans profesors jau neuzspeej, kaa rezultaataa tiek aiztureets par to, ka vienaa no somaam ir saliekamais nazis (aha, izskataas jau vinsh arii peec taada 70 gadiiga terorista, kas to vien grib kaa nolaupiit kukuruzniku). nu pashi vainiigi - muusu deelj aizkavee reisu, kameerst skaidrojaas.
piezemeejamies Minhenee (kaada huja peec vispaar bija caur turieni jaalido?), es izmaldos aarpus tranziita pasazhieru zonas, minuutes 10 mekleeju celju atpakalj - beidzot mani ielaizh, nemaz nepaarbaudot biljetes, jeeeeeeej, paveicaas, laikam melnaa striipa beigusies (SKUJU!). mans viedais gudrais profesors pieseezh iedzert alinju un notusee pie sava laptopa, kameer liidz izlidoshanai paliek 10 min. muus negrib pieregjistreet - peec asas vaardu apmainjas muus pieregjistree (shoreiz nau vajadziibas aiztureet reisi, jeeeeej).
Berliine - Zoostacija - meegjinam nopirkt biljeti liidz Frankfurtei. Tizlais automaats atsakaas paardot biljeti jo neatpaziist nevienu no krediitkarteem. aizejam pie kases, nopeerkam biljeti, nokaveejam uz vilcienu :) labi, ka naakamais tikai peec 30 min. Iekaapjam vilcienaa, seezham, priecaajamies par dziivi - satiekam veel 2us konferences daliibniekus no Itaalijas, veel vairaak priecaajamies par dziivi, kameer vinji mums nepazinjo, ka muusu nopirktaas biljetes ir jaaizkompostree (kompostieris ir stacijaa). Naakamajaa stacijaa es nesos laikaa no vilciena kompostreet biljeti - kompostreejamo aparaatu neatrodu, droshiibas peec atgriezos vilcienaa, lai nepaliktu uz muuzhiem vaacijs laukos vientuljsh un visu pamests. Naakoshajaa pieturaa meegjinu to pashu triku - atrodu aotomaatu, bet biljetes ir pa laiku, lai taas izkompostreetu :) Neizpratnee atgriezhos vilcienaa, peec konsultaacijas ar draudziigu vaacieti secinu, ka mums ir kaukaadas iipashas biljete,s ko patiesiibaa kompostreet nevajag, atnaax konduktors, visu izdariic pac.
Frankfurte - iechekojos viesniicaa, eju uz vakarinjaam, pa celjam apmaldos (kaa vienmeer), gandriiz tieku nobraukts (kas ziimiigi - pie stuures krievs :D), atrodu restoraanu, vakarinjojam - idille.

4diena
Izcili interesanta konference - censhos neaizmigt, bet shvaki padodas.
Izdomaaju iepirkties, mekleeju bankomaatu, peec ilgiem mekleejumiem atrodu banku. Lai tiktu iexaa, slotaa jaaiebaazh krediitkarte... uzjautrinoshi :)
Izdomaajam ar spaani aizstaigaat uz Poliju... kaa nekaa tik paari tiltam... Vakarinjas viina pagrabaa tomeer skjiet vilinoshaakas.

5diena
Piedaavaajums braukt uz Berliini aatraak. Steigaa nesos uz viesniicu, lai uzspeetu liidz 12iem izraxtiities laukaa. izraadaas, ka sisteemaa nemaz neesmu pieregjistreets. es pajokoju, ka taadaa gadiijumaa varu nemaz nemaksaat. vaacieshi jokus nesaprot - pieregjistree mani sisteemaa un piespiezh maxaat. Peedeejaa konferences dalja ievelkas, kaa rezultaataa es, anglis, spaanis, 2i itaalji un zviedrs nokaveejam vilcienu... zviedrs nokavee arii savu lidmashiinas reisu.

6diena
Apmaldos Berliinee.

7diena
Laikaa ierodos Tegel lidostaa. Mans logjiskais pinjeemums (pa cik biljeshu man nau - taas i pie profesora), ka atpakalj lidojam pa taisno vai sliktaakajaa gadiijumaa akal caur Minheni. Neko, seezhu, gaidu veco - shams izdomaaja veel Frankfurtee patuseet (skjiet vinjam tas viina pagrabinsh iepatikaas). Beidzot - manaami apjucis profesors paskrien man garaam (laikam pajucis, ka manis nau) - izraadaas mees izlidojam uz Vilnju (WTF?!?!?!?!)! bet ir maza probleema - vinsh ir pakaasis manas biljetes :) bet nu nekas - es tachu esmu datorsisteemaa, rezervaacija man ir - viss kaartiibaa, nau par ko uztraukties (ka tik ar ne!). aizeju uz check-in - sisteemaa manis nau :D mani laikam vaacu datu baazes nenjem pretii :) peerkam man jaunas biljetes. tas jau man saak besiit.
Vilnja - visu paardod tikai par litiem, blja, kur lai es litus kjeru? labi, ka vismaz lietuvaa muusu krediitkartes njem pretii. Ejam uz check-in (shoreiz velku profesoru laiciigi, lai nebuutu probleemu - aha, kaatad). vinsh ir pazaudeejis arii savu bagaazhas talonu. kameer noskaidro visas detaljas - gandriiz nokaveejam reisu. Veelme visu pasuutiit un braukt uz Riigu. Mana pacietiiba attaisnojas - lidmashiinaa pasniedz Cido tomaatu sulu... blje, es jau aizmirsu kaa garsho normaalas sulas - njamm!
Pamaaju Ventspilij ar roku.
Piezemeejamies Aaranaa - nu jau nekas nevar noiet griezi (jaa jaa, protams - HA!). Profesors man noveel laimiigu celju un apjautaajas vai neesmu nekur aizmirsis atpakaljceljam rezervaacijas talonus (WTF?!?!? kaadi taloni? man nekaa nau!). lidostaa logojamies i-netaa, par laimi viss atsuutiits uz mailu, printeejam pa jaunu.
Iekaapju lidostas busaa, regjistraacijas talons deriigs (ak vai, kaads paarteigums un es jau gatavojos piekaut shoferi). Pabazareeju ar shoferi par modernaam tehnologjijaam, iebraucam Stokholmaa - eju uz staciju. yess, vairs jau nekas nevar noiet greizi (HAHAHAHA). ievadu rezervaacijas kodu biljeshu automaataa, kodu pienjem (par briinumu), bet... automaats sakoshljaa manu biljeti. peec aptuveni 5 min ciininja ar dumjo mashiinu un nepaartrauktiem draudiem, ka vinja iesuux atpakalj manu biljeti - izdodas to izraut, bet... tikai liidz pusei. peec triumfa mirklja saprotu, ka taa puse kur raxtiic izbrauxanas laix un reisa numurs joprojaam automaataa, so biljete var teikt nederiiga. par laimi biljeshu automaats (aciimredzot tikpat triumfaals, svineedams uzvaru paar neiciigo cilveeku) paartrauc savu nelietiigo biljetes iesuuxanu un man izdodas izzvejot biljetes atliekas. iekraameeju savas pusdziivaas miesas vilcienaa, ar triicoshu sirdi, ka sapleesta biljete tomeer nederiiga.
peec 2h brauciena ar vilcienu un 30 min miishanaas ar pedaaljiem esmu veixmiigi kojaas. uz to sadzeram ar Jaani!

THE END!
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]hellcat
Date:27. Aprīlis 2005 - 18:38
(Link)
ārprāc, cik visi šodien smieklīgi raksta un visiem tik smieklīgi piedzīvojumi :))
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:27. Aprīlis 2005 - 19:00
(Link)
mnja - man tagad arii smiekliigi :P
[User Picture]
From:[info]hellcat
Date:27. Aprīlis 2005 - 19:07
(Link)
man vislabāk patika tava skraidīšana kompostrēt biļetes ārpus vilciena. pilnīgi iejutos tavā ādā un sajutu to satraukumu :))
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:28. Aprīlis 2005 - 12:57
(Link)
mnjaa, man gan iedomaajoties no malas vislabaak laikam patiktos veerot Daavida (Daavida lomaa macabre)ciinju ar Goliaatu (Goliaata lomaa biljeshu mashiina)
From:[info]nymphe
Date:27. Aprīlis 2005 - 18:56
(Link)
baigi feinais piedziivojums:))
[User Picture]
From:[info]asaa
Date:27. Aprīlis 2005 - 20:16
(Link)
aij,tie vaacieshi ir tik rupji un NEpretiimnaakoshi,blje! :\\\ vismaz Kjelnee patraapiijaas..
[User Picture]
From:[info]asaa
Date:27. Aprīlis 2005 - 20:20
(Link)
aaa,un par ko taa konference bij'?
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:28. Aprīlis 2005 - 12:55
(Link)
"ILMG user group meeting" tjipo par viena apmaaciibas softa attiistiibas iespeejaam
[User Picture]
From:[info]nenormaaliigaa
Date:27. Aprīlis 2005 - 20:40
(Link)
I just laaaaaaaaav juuu! :D
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:28. Aprīlis 2005 - 12:56
(Link)
beidz mani kopeet :D
[User Picture]
From:[info]nenormaaliigaa
Date:28. Aprīlis 2005 - 14:02
(Link)
es biju pirmaa - u KNOW that :P (es vispaar pirmaa pat piedzimu - mani vnk iesaldeeja uz 4 gadiem) :P
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:28. Aprīlis 2005 - 14:04
(Link)
driizaak jau atsaldeeja :P
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:28. Aprīlis 2005 - 09:12
(Link)
Afigetj!!! :) Šitāds murdziņš :)