Mirkļu konservācija - Slapjaas domas [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Slapjaas domas [27. Nov 2004|21:51]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]asaa
Date:4. Decembris 2004 - 00:13
(Link)
klausi mani - neskrien pakal sabiedribas modelim! tas ir istakais veids ka sevi pazudinat un iznicinat! ja velies tikai miloto ne sievu, tad neprecies, jo tu darisi sev un sievai pari apprecoties. es nekad neesmu darijusi ta ka ir "pareizi", "pieklajigi" utt. pec sabiedribas domam. jo tad es nebutu es. un es izvairos zobiem un nagiem no cilvekiem, kas ieklaujas pelekaja masa. tie cilveki ir sekli.
[User Picture]
From:[info]asaa
Date:4. Decembris 2004 - 00:21
(Link)
un vel - tas atkal ir vel viens lielakas vai mazakas lauzu masas pienemts modelis, ka sievietei vajag BALTU kleitu un BAZNICU! mulkibas. ja so soli spersu,tad man bus sarkana kleita un baznica kaju nespersu! tadel, ka es neesmu kristita, es neesmu ticiga ne dievam, ne kam citam, negribu ieklauties sabiedriba ar baznicu un ir tada sajuta, ka nafig man to vajag!
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:4. Decembris 2004 - 18:51
(Link)
nu... es arii neesmu kristiits... bet tomeer ja man buus kaadreiz taas sasodiitaas kaazas, tad laikam tomeer bazniicaa, lai arii dievam neticu, bet man svariiga anturaazha - veca maza pussabrukusi koka bazniicinja kaut kur dziljos laukos manaam kaazaam piestaaveetu :) par kleitas kraasu gan nezinu - kaut gan visticamaak - kleitu es vispaar nevilktu, labaak pietureetos pie meetelja vai garaas zhaketes :D
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:4. Decembris 2004 - 18:48
(Link)
nu redzi - ja miiljotaa kljuust par miiljoto sievu - diez vai statusa mainja kaut ko iipashi sabojaas, bet ja apprecaas vienkaarshi taapee,c ka vajag sievu - ta dnu viss gan ir dimbaa, tam es piekriitu :)
es gan vienmeer esmu dariijis taa kaa ir pareizi (vai vismaz es pats esmu uzskatiijis ka taa ir pareizi) un ariidzan pieklaajiix esmu bijis vienmeer un nedomaaju, ka tas noziimee, ka esmu sekls vai arii buutu paardevis savu dveeseli.
arii beegshana nbo stereotipiem ir stereotips :) un lai arii kaa tu izvairiitos - visi mees esam dalja no taas peleekaas masas.
[User Picture]
From:[info]asaa
Date:4. Decembris 2004 - 22:29
(Link)
es nesaku,ka tu esi sekls. vnk man liekas sekli tie, kas dara kaut ko tadel, ka sabiedribas domas ir tadas, kadas ir. ja kads nevelas preceties, tad nevajag. daudzi to dara tikai tadel, ka sabiedriba ta dara. un tiesi baznica, tiesi balta, gara kleita, nevis sarkana vai melna un isa. tas ir stulbi. tev man japiekrit;) kleitu tu vari vilkt, ja velies... ;))) jox;) metelitis un gara zakete ir loti labi. pec manam domam.