Mirkļu konservācija - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Alles ist nichts 27. Nov 2004|14:15

macabre
nu... ko lai saka - patiesiibaa biju viilies.
zaale pustuxa, publika neatsauciiga, arii performances vareeja buut interesantaakas... interesanti uz cik lielu pikji organizatori ieberzaas :/ zheel man vinjus. vieniigais no visa pasaaciena, kas man ritiigi pieduura bija 4got10 DJoshana. saklausiiju tiiri jaukus remixus no maniem miljajiem suicide commando, skjiet veel kaukas no skinny puppy bija, any way, izbaudiiju - Andersam kaa allazh sets padevaas, pie kam patiikami redzeet, ka cilveeks pats to izbauda, kolbasiijaas uz skatuves un dzied liidzi.
pashi Forgotten Sunrise mani nudien apbeedinaaja - 1kaart jau uzstaajaas nepilnaa sastaavaa (taa arii aizmirsu andersam uzprasiit vai sintezatoriste un perkusionists ir prom uz muuzhiem vai tikai shoreiz neieradaas), 2kaart - speeleeja daudz jaunu dziesmu, no kurama man iepeera tikai viena - kaukaa vinji vairaak uz tradicionaala metaala pusi velk, nau vairs tik daudz elektronikas... nu vaardu sakot diezgan liels sux. un 3kaart - praktiski nebija shova. publika kaa vienmeer auksta (pilniigi zheel paliek nabaga igaunjus).
tam sekoja atkal paiiss sets (pardon, nepaarzinu es shturmistus, taa kaa nemaaceeshu juus apgaismot kas bojaaja klaatesoshos ausis starplaikaa pirms The Ancient Gallery
par pashiem vaaczemes paarstaavjiem jaasaka, ka nebija slikti... kaut gan visai rammsteiniigi. any way, kaarteejo reizi paarliecinos, ka vaacu skatuvei raxturiigs diezgan spilgts skatuviskais teels. priex, ka vismaz kaads pie taa piedomaa. grupa visai atraktiiva (seviskji patika puika pie sintezatora - shitaa pie klakjenes aardiities ne katram sanaak). taa kaa vinjus iepriex nebiju dzirdeejis, tad gatavojos uz ko industriaalu ar metaala ievirzeem, bet sanaaca kaut kas melaatveidiix ar vieglu industrijas piegarshu. jebkuraa agdiijumaa - nav mans piiraags.
cik sapratu visu nosleedza atkal sturmisti, ar kaut kaadu performanci - uz kuru man nebija iipashas veelmes palikties, jo [info]ravenas jaunkundze diica, ka vinjai ir auxti un gribas guleet un visaados citos veidos deva nemanaamus maajienus, ka taa kaa vajadzeetu tiities.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.