Mirkļu konservācija - [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[2. Sep 2004|19:23]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]heartshaped_box
Date:2. Septembris 2004 - 22:50
(Link)
nu ko lai saka?!:)par tiem nesakariigajiem tekstiem gan tev liels paldies,bet bij baigi patiikami apzinaaties,ka ir te veel cilveeki,kuri par mani arii atcereejaas...varbuut viss veel nav tik bezceriigi?!par tiem 2viem iemesliem gan traapiits,bet tikai variantinsh gan tas otrais.maybe nav pavisam slikti,bet bik suudiigi gan.sveetdien atgriezos no rimini(itaalijaa),un nu jau atkal skola(pie tam veel peedeejais gadinsh),sasodiitaa sasmirdeejusies valsts,ubagi,pensionaari bez pensijaam,paarmaaleetaas chiksas un brutaalie puishi treninjteerpos(laikam vnk peec itaalju viirieshiem prasiibas ir saasinaajushaas),miiljotais itaalijaa,kuru iespeejams vairs neredzeeshu vai arii ja liktenis buus iipashi daasns pret mani tad arii satikshu,gaishas atminjas,bet tomeer ljoti ljoti skumiigas,mans iemiiljotais Red Devil Motors pub....maybe someday i will come back to that paradize,who knows!moshka naakamvasar(moshka-kaut arii naudu jau saaku kraat).nu tas taa kaa iisumaa buutu arii viss no maniem nesakariigajiem trulajiem murgiem.ar personiigajiem jautaajumiem luudzams griezties pie mana e-mail vai arii vnk griezties.:D

~ar ceriibu uz atgrieshanos un ar pateiciibu Tev~

Ciao....
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:3. Septembris 2004 - 00:38
(Link)
heh, nu... ko lai dara, ka teu bezsakariigi texti - pati vainiiga, ne es. bet nu taadi texti rosina ziteeli kaa shizoiida jauno dzejnieku... kaukaa meele nepagriezhas to pa dzeju nosaukt... teixim taa - apzinjas pluusma. katrs tur atrod kaut ko savu un tuvu, pat ja tur nekaa taada nau :)
nekad nau tik slikti, lai nebuutu veel sliktaak, so bezceriigi jau tok nau ;) "nav pavisam slikti,bet bik suudiigi gan" <--- shitas gan dieviix txt :D
bet nu to attiexmi pret valsti es gan nesaprotu, laikam jau esmu patriots - man te patiik, te ir cilveeki ko es miilu, te ir meeness un zvaigznes zem kuraam esmu tik daudz izsapnjojis, te ir taadi mezhi kaa nekur citur, te pat lietus ir siltaax un slapjaax un negaiss ir taads... nu taads kaa vajag ne par vaaju ne par traku... te ir manas maajas :) nu jaa, shodien laikam sentimenti mani tirda :)
ko lai veel taadu gudru pasaka - long distance relationships suck (been there done that), so... nu jaa, pati zini, kas tev labaak :)

nu jaa... vienmeer laipni ;)
P.S. jauns meeness rulz :D