Mirkļu konservācija - Paardomas 2 [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Paardomas 2 [12. Okt 2005|20:26]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Skaņas |Angela Gherorghiu / London Symphony Orchestra / Dir. Evelino Pido - Casta Diva (from the opera "Norm]

Nu re - vakar tieshi ieraxtiiju, ka saaku attaalinaaties no shiis surrogaatpasaules un shodien atkal esmu atpakalj :) Laikam jau taa ir - tie kas aiziet, dara to neatvadoties, bet taadi njergas kaa es atvadaas, bet neaiziet :)

Re kaa ir - vislabaakaas domas raisaas pa celjam uz maajaam (vai pa celjam uz da jebkurieni). Laikam jau tas ir vieniigais laix muusdienu skrienoshajaa pasaulee, kad vari apstaaties/apseesties un padomaat par kaut ko savu. Luuk, atcereejos kaadu pasenu parraidi pa TeeVee, kur aptaujaaja muusu pashu deputaatus par to kaa ivnji pavadiis jaanjus. Visi teica, ka kaut kur laukos - ar gjimeni, ar sievu, beerniem... bet viens (neatceros jau kursh tas bija, bet atceros ka taads pasirms kungs) pateica, ka dosies pie dabas kruuts ar savu miiljoto. Pirmaa doma - pat deputaati meedz buut romantiski, sauc sievu par miiljoto. Protams, peec tam padomaaju, ka mosh vinsh nemaz nau preceejies. Veel peec tam padomaaju, ka mosh tomeer preceejies ir, bet pie dabas kruuts taapat braux ar miiljoto, bet sievu atstaas maajaas vakteet siikos... Bet nu patiikamas emocijas par to deputaatu (tikai vot kuru) man taapat palikaas.

Veel shodien maajup celjaa atcereejos savu veco fizikas skolotaaju... Domaaju par to kaa cilveeki meedz nosmakt no gaazes savos dziivoklos un peec tam uz griidas paliek gaishaaki plekji... Domaaju sho to par sexu, attieciibaam un uzticiibu... Par graamataam... Par jauno biroju... Par aarstiem... Par Oracle Form Builder un viskautko citu. Bet tas jau jums taapat neinteresee (nu ok, par sexu mosh interesee, bet to es jums nestaastiishu :P).

Paldies par uzmaniibu :)
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:13. Oktobris 2005 - 00:01
(Link)
Tev pēdējā laikā daudz par deputātiem gribas domāt - uz ko, diez, tas ved? ;)
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:13. Oktobris 2005 - 11:54
(Link)
kaa nekaa tuvojas budzeta pienjemshana un peec tam jau veeleeshanas :) un es jau vispaar taads politizeets tipinsh esmu.
[User Picture]
From:[info]varnjite
Date:13. Oktobris 2005 - 08:09
(Link)
ehh tuvojas veleshanas:)
bus man ari japadoma
From:[info]simphonia
Date:17. Oktobris 2005 - 04:05
(Link)
Tu sliecies pamazaam uz Saeimu?